O2c

Hvordan de skal overleve 8. klasse

Å være i midten skole eller åttende klasse spesielt

Å være i midten skole eller åttende klasse spesielt, kan være mye moro. Men det er tider at det kan være opprivende for en gutt som deg. Du kan ikke unngå å ha bøller i deres midte, og du kan være så uheldig å bli en av sine mål. Lekser og skole prosjekter kan ta opp mesteparten av helgene. Og det er uendelig ferd med å våkne tidlig, ta et bad, gå på skolen og venter på skolebussen til å ta deg hjem. Tror du at du noen gang vil overleve 8. klasse? Ja, du vil. Du trenger bare å være flittig og hardt arbeide for å sikre at du er ferdig 8. klasse med glans. Her er noen tips for å hjelpe deg å overleve 8. klasse.

  • Gjøre lekser og prosjekter på gang. Når du får lekser og prosjekter, gjør dem samtidig. Ikke vent til siste minutt for å arbeide med dem. Stapper er ikke en god ting. Du blir stresset og bekymret hvis du vil fullføre dem i tide. Lagre spilletid for senere, når du er ferdig med alle dine skolen husarbeid.
  • Studere for spørrekonkurranser. Alltid studere hva du lærte på slutten av dagen fordi du vet aldri når lærerne dine vil gi deg en overraskelse quiz. Det er alltid godt å komme til skolen forberedt. Studerer kan du også delta i diskusjoner.
  • Stå opp til mobberne. I hver skole er det mobbere. Hvis du blir mobbet, ikke la dem terrorisere deg. De vil være litt for glad for å se deg redd og skremt av dem. Hvis de ser du ikke blir fazed med sine krumspring, vil de la deg alene. Hvis de prøver å skade deg, ikke har andre tanker om å gå til rektors kontor og rapportere dem.
  • Hold deg unna forvaring rommet. Detention reduserer din tid til å spille og gjøre lekser hjemme, så holde seg unna trøbbel, så du vil ikke bli anholdt etter skolen. Sikker, kan du ha det gøy med klassekamerater og venner, men ikke gå over at læreren din vil bli tvunget til å ta deg til forvaring rommet.
  • Sov godt om natten. Sove i minst åtte timer hver natt, slik at når du går til skolen i morgen, er du energized og klar til å ta på dagen fremover. En hel natts søvn bidrar i utviklingen av hjernen og kroppen. Gjør hjemmeleksen din så snart du kommer hjem slik at du er ferdig med tidlig og kan gå til sengs tidlig også.


Hvordan de skal overleve 8. klasse. Gjøre lekser og prosjekter på gang.
Hvordan de skal overleve 8. klasse. Gjøre lekser og prosjekter på gang.

Hvis du blir møtt med en rekke utfordringer i løpet av din periode i 8. klasse, tenk at denne fasen vil være over i løpet av få måneder, og du vil bli fatt på en ny reise på neste skoleår. Verne de øyeblikkene du har i 8. klasse, og når du vokser opp vil du se tilbake på alle minnene med et smil på ansiktet ditt. Ikke la vanskeligheter og bøller få det beste av deg. Leve hver skoledag som om det var din siste.