O2c

Hvordan bygge vellykkede arbeidsgrupper

Arbeide er sjelden en selvstendig oppgave. Uansett hvilken jobb du har, er du nødt til å jobbe som del av et team på enkelte punkt. Her er hvordan å bygge vellykkede arbeidsgrupper som ikke vil forlate deg stønnet om neste truende prosjektet.

Trinn 1

Velge folk med rett kompetanse. Den første oppgaven når du bygger en vellykket arbeid team er å sette sammen de riktige personene for oppgaven. Du trenger den rette blandingen av erfaring og riktige personligheter for å få den beste jobben gjort. Du kan også være lurt å vurdere å sammenkobling opp nye medarbeidere med erfarne til å hjelpe i opplæringsprosessen. Så lenge de ferdighetene er til stede og folk har ikke kranglet personligheter, bør arbeidet teamet være vellykket.

Trinn 2

Hvordan bygge vellykkede arbeidsgrupper. Velge folk med rett kompetanse.
Hvordan bygge vellykkede arbeidsgrupper. Velge folk med rett kompetanse.

Statlige forventninger tydelig. Ved begynnelsen av ethvert prosjekt, trenger en vellykket arbeid team å vite hva som forventes av dem. Det er viktig for veiledere til statlige forventninger klart, inkludert mål, tidsfrister og arbeid atferd. Alle som er en del av et arbeidslag må vite belønningene og risiko forbundet med oppgaven. Dette vil gi et klart sett av mål som skal hjelpe arbeidslag å være vellykket.

Trinn 3

Sørge for at hver medarbeider er begått. Uansett hvor stor eller liten oppgave, trenger en vellykket arbeid team for å være forpliktet til å nå de samme målene. Gruppemedlemmer bør alle vise en interesse i det positive utfallet av prosjektet. Sørg for at alle som er involvert i prosjektet er på samme side når det kommer til mål, arbeidsmoral og generell forpliktelse til arbeidslaget.

Trinn 4

Bestem deg for en sterk strategi. Etter et arbeidslag vet hva som forventes av dem, er det en god idé å legge ut et team strategi. Dele ansvar, sette mål og diskutere umiddelbare oppgaver, slik at alle arbeidsoperasjoner teammedlemmene er tydelig informert om tilnærming og metode for angrep for prosjektet. En vellykket arbeid team vil resultere fra en gruppe mennesker som arbeider med de samme mål og strategi i tankene.

Trinn 5

Statlige forventninger tydelig. Sørge for at hver medarbeider er begått.
Statlige forventninger tydelig. Sørge for at hver medarbeider er begått.

Samarbeid som et team. For å oppnå et mål, må en vellykket arbeid team jobber sammen. Dette vil uunngåelig krever kompromisser på enkelte punkt, siden alle vil ha forskjellige ideer, metoder og personligheter som kanskje ikke alltid mesh. Det er viktig å overse dine forskjeller når du er en del av et arbeidslag og tar sikte på å samarbeide for å oppnå lagets mål. Support alles ideer siden kreativ tenkning fører til kreative løsninger. Det er denne blandingen av mennesker som vil hjelpe en vellykket arbeid team møte mål og overgå forventningene.

Trinn 6

Oppmuntre løpende kommunikasjon. Som et arbeid team jobber på et prosjekt, er kommunikasjon helt nødvendig. Hele teamet må være involvert i viktige beslutninger. Også, hyppige møter for å oppdatere alle medlemmer på fremdrift er avgjørende for å holde prosjektet i rute og teamet arbeider med suksess sammen. Sørg for å koordinere møter ganger når alle kan være til stede for å opprettholde en sunn team atmosfære. Med disse gode team ferdigheter og noen dedikasjon til oppgaven, kan noe arbeid teamet være vellykket.