O2c

Hvordan bygge din fungerende CV før avreise til hollywood

Hver utøver verdt salt hans vet at de største pausene han kan komme over når det gjelder å handle vil ligge i showbiz hovedstaden i verden, Hollywood. Imidlertid vil en skuespiller planlegger å flytte til denne glamorøse byen ønsker å beef og bygge opp sin skuespillerkarriere gjenoppta før selv fiksing og triksing med ideen. Dette blir en vurdering av en rekke vellykkede skuespillere og regissører, hvis du prøver å bryte gjennom en verden av TV eller film som skuespiller, så her er noen tips om hvordan du kan imponere casting folk med lang erfaring i feltet .

  • Audition er en kunst. En flott måte å bygge opp din CV innen skuespill er gjennom konstant og konsekvent audition innsats. Husk at for å få pausene du ønsker, må du prøvespille for det. Hollywood kan være stedet å være hvis du er en skuespiller siden den holder tonn flere muligheter i biz enn noen annen by derimot, vil du nødt til å være på ditt beste når det kommer til audition. Dette blir sagt, kan du øke sjansene dine for å få den delen, og på samme tid, biff opp skuespill CV ved å gjøre en innsats for å prøvespille for nesten alle deler tilgjengelig. Jo flere auditions du tar, jo mer arbeid du vil få som du senere kan inkludere i din portefølje.
  • Tog, tog og tog. Bli en stor skuespiller verdig mange fungerende arbeidsplasser er bare mulig med konstant forbedring av dine handler koteletter. Derfor, hvis du ønsker å holde landing fungerende gigs regelmessig, spesielt i Hollywood, vil du ønsker å være den beste skuespilleren du kan være. Bli fungerende workshops, frivillig i det lokale teateret, praksis monologer og linjer hverdagen foran speilet. Jo mer du trener, jo bedre vil du bli. Og når den dagen audition kommer sammen, vil du imponere casting folk med fungerende dyktighet i stedet for CV-en din.
  • Hodeskudd er et must. Sender inn hodeskudd til ulike regissører, støping folk, og talent byråer er veien å gå for hver skuespiller. Bildet er alt, så hvis du har tenkt å gjøre dette, noe som er sterkt anbefalt, sørg for at de hodeskudd du sender ut er smakfullt gjort og fange opp ulike perspektiver personligheten.
  • Få mer arbeid. Den beste måten å bygge opp din handle CV er å oppbevare får arbeid. Ja, frivillig arbeid i samfunnet teater og skuespill er ett alternativ men, banke andre veier som uavhengige filmer og film skoleelever kan gi deg arbeid som du kan eventuelt ta med i CV-en din. I tillegg teller aldri ut andre minutt jobber som reklame, hosting gigs, og gaten opptredener i tillegg. Alle disse er arbeid som er verdig din CV.
  • Vurdere online markedsføring. Nesten alle er på nettet i dag. Ja, selv casting folk og regissører har Facebook og Twitter-kontoer. De fleste av dem surfe YouTube daglig. På dette notatet, vil det være klokt av deg å bruke Internett til din fordel. Last fungerende videoer av deg selv på YouTube og fremme dem med Facebook og Twitter. Før eller senere, kan noen oppdage dine talenter og kan enten representere deg eller tilby deg en del.

Hvordan bygge din fungerende CV før avreise til hollywood. Audition er en kunst.
Hvordan bygge din fungerende CV før avreise til hollywood. Audition er en kunst.

Alle disse kan virkelig bygge opp din handle CV og gjøre deg mer forberedt på å gå inn Hollywood. Men uansett hvor god CV er og uansett hvor mange fungerende arbeidsplasser du har gjort, vil suksessen virkelig koke ned til din mestring av håndverket.