O2c

Hvordan buss tabeller

Å være en buss tabell eller en bar tilbake vil trolig være en av de siste jobbene som en person ville gå inn på grunn av den iboende vanskeligheten av jobben. Bortsett fra å stå i timevis, bør du også vite hvordan du skal balansere deg selv mens du betjener kunder. Ikke bare er risikoen høy for deg, er det likeledes risikabelt for dem du serverer. Likevel er dette arbeidet uunnværlig fordi det er ryggraden i virksomheten. De som buss tabeller er i forkant, som de direkte imøtekomme behovene til kundene. Så for de som planlegger å gå inn en jobb som dette, nedenfor er måter på hvordan du buss tabeller.

  1. Velg de riktige skoene. Alt starter på valg av riktige sko. I denne bransjen, vil skoene fungerer som din partner. Velg sko som har gode bunner for å forebygge risikoen brakt ved å gå på glatte gulv. Husk å gli bort er det siste du ønsker skal skje, spesielt når du serverer våte mat eller drikke. Tenk også komforten skoene bringe deg. Velg noe som ville tillate deg å gå raskt, så du må bevege seg raskt når du arbeider.
  2. Prioriter hastighet enn volum. Prioriter hastighet enn volumet ved å gjennomføre bare de som du kan håndtere trygt og administrere raskt. Dette systemet vil bidra til å gjøre deg arbeide mer effektivt, det vil si å oppnå flere ting med minst tid. Husk at jo mindre du bærer jo raskere vil du være i stand til å arbeide. Vær imidlertid oppmerksom på at dette ikke betyr at du vil bære et element, ett om gangen. Mindre her betyr et rimelig antall elementer du kan bære uten å risikere din hastighet i å levere arbeid. Du vet selv mye bedre enn noen, så hvis du tror du kan bære to skuffer i en tid uten å bremse ned, og så bli det.
  3. Separer glass fra resten av ting. Ved gjennomføring elementer, skille glass fra resten. Dette for å hindre verre scenarier av glass skli over andre elementer, som vil mest sannsynlig resultere i hele elementer slipping av din brett! Husk disse er glass elementer som ville definitivt føre til en stor forstyrrelse. Skille glass fra resten ville minske denne risikoen.
  4. Hjelpe dem som er opptatt. I denne industrien, vil du ofte se tabeller ringer for servitører eller servere som er ferd med å assistere andre tabeller. Hvis du ser dette skje, gå og bistå som co-servitør ved å servere tabellen ringer for kollegaen din. Dette er en god måte å klatre deg oppover, så vel som å få et godt tips fra kunden. Bare være flittig og du vil se, før eller senere vil du ha en plass i at bedriftens hierarki.

Dette kan være en av de vanskeligste jobbene tilgjengelig der ute

Hvordan buss tabeller. Velg de riktige skoene.
Hvordan buss tabeller. Velg de riktige skoene.

Dette kan være en av de vanskeligste jobbene tilgjengelig der ute. Men dette betyr ikke gjengi den ubrukelig. Husk at denne jobben er ryggraden i virksomheten. De er de direkte inngrep med kundene. Med andre ord, de er selskapets ansikt. Uansett hvordan de utfører vil alltid være en refleksjon av selskapet. Bare jobbe hardt. Dette arbeidet lønner seg definitivt godt enten gjennom et godt tips eller en plass i hierarkiet.