O2c

Hvordan bruke jobben korps

Job Corps gir gratis opplæring pluss en rekke andre fordeler for dem som er kvalifisert til å registrere. Interessert? Les videre:

Hvordan bruke jobben korps. Job corps er et treningsprogram lansert av department of labor av europa.
Hvordan bruke jobben korps. Job corps er et treningsprogram lansert av department of labor av europa.

  1. Job Corps er et treningsprogram lansert av Department of Labor av Europa. Det gir karriereplanlegging, utdanning, on-the-job trening og også jobb plassering. De kan også lære intervju teknikker, hvordan du skriver gode CVer og andre ferdigheter som trengs for å lande en jobb.
  2. Vite om du er kvalifisert til å melde deg på jobb Corps. Kravene til Job Corps påmelding er følgende: Søkeren må være mellom 16 til 24 år, en naturlig eller legalisert borger av Europa og møte foreskrevet inntekt krav.
  3. Jobber Corps gir hands-on opplæring slik at elevene kan få ferdigheter og informasjon som de trenger i selve arbeidsplassen. Job Corps tilbyr omfattende opplæring for om lag hundre karrierer som inkluderer følgende: regnskap, business, finans, datamaskin, grafisk design, informasjonsteknologi, elektronikk, engineering, utdanning, helsefag, helserelaterte yrker, alliert helsefag, bygging, snekring, mekanikk, reparasjon, kosmetikk, kulinariske kunster, maleri, sjømannskap, politi, sikkerhet, utdanning, transport, slukningsarbeid og mye mer.
  4. Job Corps har massevis av supplerende aktiviteter for å gi en helhetlig utdanning. Du kan delta i ekskursjoner, kulturprogrammer, kunstneriske, litterære og musikalske workshops, idrettskonkurranser, samfunnet prosjekter, student regjeringen og andre.
  5. Du kan få en rekke tjenester gratis på jobb Corps. Når innrullert i Job Corps, kan du få tannlege og helsetjenester uten kostnader. Du vil motta en klesbutikk barnetrygd og en grunnleggende livsopphold at du vil motta bi-ukentlig. Du kan også ta opp kjøring leksjoner på jobb Corps gratis. Hvis du er enslig forsørger, kan du nytte av barnepass programmer.
  6. Når innrullert i Job Corps, vil du leve i sovesaler. Du vil dele rommet med andre studenter som er av samme kjønn som deg. Du vil bli bedt om å rydde rommet ditt, fordi det vil bli inspisert fra tid til annen, og de som har urene eller rotete rom skal være begrenset fra å delta i visse aktiviteter.
  7. Job Corps trener studentene i saker av disiplin. Det ville være regler om riktig antrekk og ryddighet av utseende, så vel som kontroll av sovesaler, slapper områder og andre. Fighting, hærverk, overgrep og andre typer uakseptabel oppførsel vil ikke bli tolerert. Hvis du er i jobb Corps, vet om reglene i campus du er i og gjøre ditt beste for å overholde dem for å holde registrert.
  8. Job Corps gjør sitt beste for å opprettholde sikkerheten til studiesteder. En måte å gjøre dette på er ved å implementere det de kaller en nulltoleranse for alkohol, narkotika og vold. Når elevene blir tatt drikker, tar narkotika eller begå vold i noen form, vil bli avvist umiddelbart og forbudt fra å komme inn i programmet igjen. De har også lover og forskrifter for å bevare sikkerheten til studenter og Job Corps ansatte.

Bli med i Job Corps er en stor skritt mot å anskaffe en god karakter og starte en stabil karriere. For å melde, kan du gå til Job Corps nettsted på jobcorps.dol.gov .