O2c

Hvordan bli med en høyskole brorskap

Beslutningen om å delta i et college brorskap er en livslang forpliktelse

Beslutningen om å delta i et college brorskap er en livslang forpliktelse. Rush prosessen - prosessen med å bli en høyskole brorskap - kan være en tidkrevende og forvirrende prosess. Å vite hva du kan forvente før du starter prosessen kan gjøre det morsommere og mindre anstrengende.

Hvordan bli med en høyskole brorskap. Pantsette invitasjoner.
Hvordan bli med en høyskole brorskap. Pantsette invitasjoner.

  1. Rekruttering. Fraternities kan finne nye medlemmer enten formelt eller uformelt. Under den formelle rekrutteringsprosessen er kjent som "Rush" eller "Rush Week," fraternities vil invitere potensielle nye medlemmer og medstudenter til å delta hendelser på huset. Dette er tiden da de potensielle nye medlemmer er i stand til å møte andre medlemmer av brorskap og begynner å bli en del av gruppen. Noen høgskoler kan kreve at en student besøke flere fraternities før en beslutning, selv om dette ikke er obligatorisk på hver skole. Uformell rekruttering er, som navnet antyder, uformell rekruttering gjennom allerede planlagte aktiviteter. Nesten alle skoler har en formell og uformell rekruttering periode.
  2. Faglige krav. Noen skoler og fraternities har faglige minstekrav som må være oppfylt før nye medlemmer har adgang. Dette kan omfatte å ha et visst antall fullførte studiepoeng eller minimum karakteren punkt gjennomsnitt. Ved noen skoler er fraternities ikke lov til å rekruttere hvis deres faglige krav ikke er oppfylt. Hvis du oppfyller de faglige krav du kan deretter gå videre til neste trinn, pantsettelse.
  3. Pantsette invitasjoner. Pantsettelse Prosessen begynner med The Fraternity invitere medlemmer av sin velger å "løfte" den brorskap. Hvis denne invitasjonen eller "bud" er akseptert, vil du bli en pant på brorskap. Denne statusen gir færre hus privilegier til du er i gang som et fullverdig medlem. Bare én brorskap kan pantsettes gangen og, en gang startet, kan du ikke bli med noen andre sosiale fraternities. Du vil fortsatt kunne delta profesjonell, tjeneste eller tillitsverv fraternities i fremtiden.

  4. Pantsette krav. Pantsettelse kravene varierer mellom skoler og fraternities og noen college fraternities har selv eliminert prosessen helt. Til tross for disse forskjellene, er det noen felles krav. Disse vanlige kravene omfatter iført en pin indikerer brukeren er et løfte eller nytt medlem. Andre eksempler inkluderer å lære om historien og indre hjemkomsten av brorskap, utføre offentlig tjeneste, eller opprettholde en viss holdning til andre medlemmer. "Hell Week", en knallhard innvielse prosess der fraternities var mest kjent, er nå en sjeldenhet.
  5. Innvielse. Etter fullført brorskap er pantsettelse prosessen og alle de krav som går med det, vil de aktive medlemmene invitere løfter om å bli igangsatt som fullverdige medlemmer. Denne innvielsen er vanligvis ikke utført før slutten av et semester for pantsettelse. Innvielse inneholder ofte hemmelige seremonier og hellige ritualer som de nye medlemmene er nå lov til å lære. Disse nye initiert medlemmer forventes å leve livet til normene for brorskap. De forventes å representere brorskap godt gjennom sin atferd og handlinger.