O2c

Hvordan bli involvert i barnets utdanning

Forskning har vist at når foreldrene blir involvert i sine barns utdanning, utfører studenten bedre enn hvis foreldrene fortsatt fjernt. Det er mange rett og galt måter du kan få involvert mer i barnets utdanning. Prøv noen av disse ideene for å gjøre en betydelig forbedring i ditt engasjement.

  1. Stille spørsmål. Den beste måten du kan bli involvert med ditt barns utdanning er å spørre ham eller henne spørsmål. Men du må prøve mer enn bare den typiske, "Hva gjorde du på skolen i dag?" Prøv å spørre mer spesifikke spørsmål om undervisning i enkelte fag. Aksepterer ikke "ingenting" som et svar på dine spørsmål. Omformulere spørsmålet eller prøve en annen for å få et svar. Hvis barnet ditt er resistent mot denne type avhør, gi det litt tid, men ikke gi opp!
  2. Snakk med lærerne. Lærere kan ikke alltid har tid til å kontakte deg om student, spesielt hvis studenten gjør det bra eller enda tilfredsstillende. De er ofte altfor overveldet med problemet studenter skal kunne ta tid å gi glødende rapporter så mye som de ønsker. Men hvis du gjør initiativ til å kontakte dem og be om en framdriftsrapport eller spør hva du barn lærer i klassen, skal lærerne være glad for å tvinge med et svar. Det er også vanlig for lærere å vedlikeholde nettsteder eller andre elektroniske ressurser for å holde tritt med lekser, prosjekter og leksjoner.
  3. Frivillig til å hjelpe på skolen. Ja, du er opptatt. Alle er opptatt i dag. Prøv å ta tid ut av din travle timeplan til å frivillig på ditt barns skole. Ta en dag fri fra jobben for å chaperone en ekskursjon eller frivillig å organisere en bake salg for Booster Club. Dette vil gi deg sjansen til å samhandle med andre foreldre og nettverk med lærere og administratorer. Det vil også vise barnet at du bryr deg om dem og deres utdanning.
  4. Tilby å hjelpe med lekser. Dette betyr ikke å gjøre ditt barns hele science fair prosjektet. Du kan imidlertid hjelpe dem søke på internett eller bøker for prosjektideer og selv bidra farge vulkanen. Dette er en fin måte å bånd med barnet ditt, og også holde deg oppdatert med hva som skjer i hans eller hennes klasser.

Hvordan bli involvert i barnets utdanning. Frivillig til å hjelpe på skolen.
Hvordan bli involvert i barnets utdanning. Frivillig til å hjelpe på skolen.

Din "nye" situasjonen for å få mer involvert kan bli møtt med en viss motstand i begynnelsen. Fortsette å prøve forskjellige spørsmål og teknikker til du og barnet ditt finne en ordning som passer dere begge.