O2c

Hvordan bli interiørarkitekt

Om å være i stand til å uttrykke din kreativitet og ha en fleksibel arbeidsordning er de viktigste kriteriene for deg når du ser inn i en karriere, kan du vurdere å se på interiørdesign. Det er sant at de fleste interiør bedrifter ser etter en slags college erfaring når du søker ansatte, og hvis du ikke har det, kan det være vanskelig - heldigvis, kan du tjene college kreditter i interiørdesign online. Bare klikk her for å komme i gang med gratis registrering materialer. I alle fall, kan du starte din egen interiørdesign / design business as well.

Dette er en guide til den enkleste veien til interiørdesign suksess.

Hvordan bli interiørarkitekt. Enhver arbeidsgiver vil bli imponert hvis du følger disse trinnene.
Hvordan bli interiørarkitekt. Enhver arbeidsgiver vil bli imponert hvis du følger disse trinnene.

Det første trinnet er å gjøre litt research om den jobben du ønsker så mye. Kanskje det er mer til det enn bare å dekorere et rom. Den grunnleggende daglige omgang av en interiørarkitekt omfatte vite hvordan du skal lese tegninger, og å vite hvordan å gjøre grunnleggende rom endringer, for eksempel å sette opp vegger (eller slå dem ned), rigging opp lysarmaturer, og legging teppe eller tregulv. Hvis du starter din egen bedrift, vil du også trenger å vite hvordan du skal selge dine ideer til potensielle kunder.

Det neste steget til å bli en interiørarkitekt er å fullføre uansett skolegang eller klasser vil kvalifisere deg for stillingen du søker. Mest Interior Design selskaper liker å se en bachelorgrad med studiene fokuserte på kunst og næringsliv. Det er muligheten, etter seks års kombinert skolegang og erfaring, for å bli en lisensiert Interior Designer. Denne lisensen er ikke nødvendig å gjøre denne typen arbeid, det bare gjør deg mer attraktivt for kundene dine.

Mens du er på skolen, eller kort tid etterpå, bør du ta kurs for å lære Interiør Designing programvare. Ofte forkortet DAK for Computer Aided Design, er denne programvaren tilgjengelig til enhver velkjente elektronikk butikken og lar brukeren opprette datagenererte modeller av hva et rom vil se ut når du er ferdig.

Hvordan bli interiørarkitekt.
Hvordan bli interiørarkitekt.

Etter at du har tatt dine klasser og lærte å bruke de viktigste verktøyene, kan du begynne å lete etter en jobb på dette feltet. Arbeid av denne typen er nødvendig omtrent overalt, men som enhver jobb, er det flere muligheter for å lykkes der det er flere folk, så lever i et godt befolket område kan være nyttig for deg. Du bør ha forberedt en imponerende portefølje av relatert kunst, det være seg faktiske design som du har opprettet, bilder av møbler du har endret eller illustrasjoner av ideer til hva du vet du kan lage.

Enhver arbeidsgiver vil bli imponert hvis du følger disse trinnene

Enhver arbeidsgiver vil bli imponert hvis du følger disse trinnene, særlig hvis du holder din utdanning frisk ved å ta videreutdanning klasser online når det er mulig. Etter at du tilbringe noen år i bransjen jobber for noen andre, kan du selv føler forberedt på å gå ut og skape en fantastisk interiørdesign virksomhet av din egen. Lykke til!