O2c

Hvordan bli et landskap designer

Hvis du er en kreativ person

Hvis du er en kreativ person, og ønsker en ny og spennende utfordring, hvorfor ikke utforske verden av landskapet design. Det er et nytt felt, og en som er klar til å vokse enormt i fremtiden. Hvis du ønsker å være en del av denne spennende karriere, og gjøre ganske mye penger i prosessen, må visse skritt tas. Her er hvordan du blir et landskap designer.

Hvordan bli et landskap designer. Hvis du bestemmer du fortsatt ønsker å lære å bli et landskap designer.
Hvordan bli et landskap designer. Hvis du bestemmer du fortsatt ønsker å lære å bli et landskap designer.

  1. First off, skjønner at landskapsarkitektur er svært vanskelig, både mentalt og fysisk. Du kan leies til å bygge noe så lite som en koi dam, eller så komplisert som hagene til en multi-million dollar herskapshus. Uansett, er dette arbeidet svært spesialisert, og kan være ganske stressende.
  2. Hvis du bestemmer du fortsatt ønsker å lære å bli et landskap designer, du er neste skritt må være å finne en høyskole eller universitet som tilbyr et landskapsarkitektur program. Disse skolene er få og langt mellom. Når du finner en skole som ser ut til å passe alle dine behov, geografisk og økonomisk, forskning det godt. Du kan også være lurt å se på online programmer som et alternativ. Sørg for at denne skolen er godkjent, og lese om læreplanen sin.
  3. Uansett hvilken Scholastic rute du velger, sørg for at du får en god mengde virkelige verden opplever. Utforske verden av hagearbeid og planting. Kanskje til og med starte en blomsterhage av dine egne. Dette vil hjelpe deg når du står overfor de utfordringene som ligger foran oss.
  4. Etter at du er ferdig med skolegang, er det på tide å bli en lisensiert landskap designer. For å få lisens må du bestå landskapsarkitekt Registrering Examination, eller LARE. En vellykket gjennomføring av denne eksamen er nødvendig for å bli en lisensiert arkitekt i 45 av de 50 statene.
  5. Etter at du har mottatt LARE sertifisering kan du enten ta en av to veier å bli et landskap designer. Den første blir en intern. Dette er den bedre av de to alternativene fordi du vil få verdifull erfaring under ledelse av en erfaren profesjonell, og du kan også møte og hilse mange av hans eller hennes klienter. Det andre alternativet er å hoppe i føttene først, og begynne din egen landskapsarkitektur fast. Dette vil definitivt være mer utfordrende, og du må kjempe for å lykkes.

Uansett hvilken vei du velger

Uansett hvilken vei du velger, bli en landskapsarkitekt kan være en mentalt og økonomisk givende opplevelse. Nyt tiden i solen, og skape noe virkelig vakkert. Med hensyn til pedagogisk forberedelse for feltet, kan det gagne deg å ta en titt på elektronisk kunst og design høgskoler. Dette kan være spesielt nyttig hvis du ønsker en mer grunnleggende kunnskap om design før du skriver inn et landskap-spesifikt program.