O2c

Hvordan bli en vesentlig testing konsulent

Å være et materiale testing konsulent

Å være et materiale testing konsulent, må du ha tilstrekkelig kunnskap på ulike felt av engineering. Det kan være en krevende oppgave hvis du kommer til å gå inn dette arbeidsfeltet for første gang. Du må være i stand til å håndtere ulike typer mennesker og må være god i analyse av data, og også i å gjennomføre tester for ulike materialer. Det er også viktig for deg å bli oppdatert på forskjellig utstyr som brukes i materialet testing.

Her er noen av tipsene og begreper du må vite for å kunne være et materiale testing konsulent:

Hvordan bli en vesentlig testing konsulent. Geoteknikk - Du må ha tilstrekkelig kunnskap innenfor geotermisk engineering.
Hvordan bli en vesentlig testing konsulent. Geoteknikk - Du må ha tilstrekkelig kunnskap innenfor geotermisk engineering.

  1. Geoteknikk - Du må ha tilstrekkelig kunnskap innenfor geotermisk engineering. Dette er studiet av virkemåten og egenskapene til de forskjellige jordarter stoffer. De kvaliteter som en geoteknisk ingeniør ser etter er de fysiske, mekaniske og kjemiske egenskapene til et stoff. Geotekniske ingeniører avtale med jord, stein, erosjon, skred og jordskjelv. De er også ansvarlig for å kontrollere jord, land eller område for å sikre at det er trygt nok for en struktur som skal bygges på stedet. Disse jobbene er hovedsakelig gjort i felt, for eksempel byggeplasser.
  2. Byggematerialer Engineering and Testing - Dette er et annet felt som du må ha tilstrekkelig kunnskap i å være et godt materiale byggteknisk rådgiver. Byggematerialer ingeniører avtale med inspeksjon og testing av ulike materialer. Du må ha kunnskap i bruk av maskiner og testing av utstyr for å kunne være en god byggevarer ingeniør. Som en konstruksjon materialer ingeniør, er du forventet å gjøre noen tester, som for eksempel hardhet testing, metallurgisk testing, metall testing og plast testing. Noen byggevarer ingeniører jobber inne i en materialer laboratorium, som opererer på forskjellige tester utstyr. Andre kan arbeide i feltet for å kunne teste ulike typer materialer. En av de mest populære selskaper for testing er Stork Testing & Metallurgical Consulting, Inc.
  3. Environmental Consulting - Et miljø-konsulent er den som er ansvarlig for å sørge for at en klient eller et selskap er å følge lover og forskrifter. Dette er for å sørge for at ingen farlige materialer eller andre skadelige stoffer er å skade miljøet, mens testing av materialer som skjer eller at riktig avfallshåndtering er gjort av disse selskapene. Det finnes også ulike spesialiseringer at miljømessige konsulenter kan inngå. En av disse er avfallshåndtering. For at du skal bli en miljø-konsulent, må du kjenne reglene og forskrifter når det gjelder miljøet. Du må også vite hvilke sanksjoner for ikke å følge disse reglene for å kunne sette ikke-vedvarende selskaper rett.

Dette er de tre viktigste områdene av spesialisering som du må være god på. Å ha tilstrekkelig kunnskap i disse tre feltene vil kvalifisere deg til å bli et flott materiale testing konsulent. Annet enn disse tre spesialiseringer, du må også være i stand til å fungere godt med forskjellige klienter og bedrifter. Å være et materiale testing konsulent, du kommer til å forholde seg til mange mennesker som du kanskje ikke alltid er enig med. Du må ha tålmodighet til å jobbe med disse menneskene for at du gjør jobben din godt.