O2c

Hvordan bli en universitetsprofessor

Bli en college professor er crème brulee av utdanning

Bli en college professor er crème brulee av utdanning. Det er hva de fleste lærerne ønsker å være. Men siden stigen krever konstant og avansert utdanning som kan være vanskelig å både sinn og lommebok, bare noen få utvalgte virkelig nå tenured status. Teknisk sett, til å bli en full professor i et college, må du ha en doktorgrad i ditt fagområde. Nå, om å være en college professor er i sikte, så her er stepping steiner for å gjøre det slik.

  • Velg ditt fagområde. Etter high school, da vurderer hva college å delta, må du først velge fagområde som du ønsker å fokusere på. Dette er viktig siden den bachelorgrad er det første skrittet. Så, hvis du er i kjemi og til slutt ønsker å bli en kjemiprofessor, vil du ønsker å melde deg på et fire års bachelor-studium i kjemi. Dette er starten på karrieren din så gjør det bra. Ikke glem å velge en hederlig college for å delta som tilbyr en morder program i feltet du valgte.
  • Ta noen pedagogiske enheter. Mens i college, sørg for å ta noen pedagogiske kurs for deg å lære det grunnleggende om praktisk og klasseromsundervisning. De fleste høyskoler vil se høyt på å bruke professorer som har undervisning enheter.
  • Få en mastergrad. Neste springbrett er å ta forskudd studier, din mastergrad. Som eksempel på kjemi, se etter en skole de tilbyr en mastergrad program i kjemi eller noen variant relevant for den aktuelle gren av vitenskapen. Dette bør ta deg alt fra 2 til 4 år å fullføre, avhengig av last. På dette stadiet, kan det hende du må slå på en avhandling eller bestemt prosjekt for å fullføre programmet og tjene din mastergrad. Dette trinnet vil føre deg til neste trinn, doktorgrad.
  • Tjen din phd. Når mastergrad programmet er ferdig, vil du ønsker å søke etter en skole som tilbyr en doktorgrad eller doktorgrad i din valgte fagområde. Dette er ytterligere 2 til 3 år av livet ditt i avløpet for trening. For å fullføre det, vil du trenger for å fullføre en avhandling eller avhandling.
  • Vurdere undervisning mens han studerte. Søker om undervisning eller instruktør posisjon i en høyskole eller videregående skole som du tar mastergrad og doktorgrad er sterkt anbefalt å få deg mer kjent med klasserommet. Høyskoler vil se på denne erfaringen høyt.
  • Publisere tidsskrifter. For å bygge ditt omdømme i feltet, er det viktig at du skriver og publiserer studier og innhold i de anerkjente tidsskriftene i ditt fagområde. De fleste høyskoler krever dette så sørg for å ta hensyn til dette også.
  • Start programmet. Send inn din CV og portefølje til ulike høgskoler for å få undervisning jobben du drømmer om. Vet at lønningene til en faste professor er ganske betydelig pluss at du kan tjene mer siden de fleste på heltid professorer er rekruttert for visse konsulenttjenester stillinger i ulike selskaper i forhold til fagfeltet.

Hvordan bli en universitetsprofessor. Velg ditt fagområde.
Hvordan bli en universitetsprofessor. Velg ditt fagområde.

Dette er de grunnleggende stepping steiner i ferd med å bli en faste professor i college. Mens hele prosessen kan ta bort minst 10 år av livet i studien, bør drømmen om guiding fremtidige ledere være verdt innsatsen, ikke sant?