O2c

Hvordan bli en ungdomsskole lærer

Bli en lærer i skolen er en givende opplevelse

Bli en lærer i skolen er en givende opplevelse. Ikke bare er du lærer barna om pedagogisk informasjon, men sjansene er, vil du forandre livet til elevene ved å være en pålitelig og konstant figur i sitt liv. For å bli en lærer i skolen, må du ha de grunnleggende krav og, selvfølgelig, besluttsomhet og handlekraft.

For å bli en lærer i skolen

For å bli en lærer i skolen, må du ha en bachelor-grad fra et akkreditert universitet. Dette kan være en tradisjonell høyskole eller en online skole. Din bachelor-grad vil være i videregående eller grunnskole, da disse kursene vil gi deg de riktige verktøyene for å undervise på ungdomsskole nivå.

Noen høyskoler eller universiteter vil ha et bestemt program bare for lærere. Du vil arbeide med en håndfull av de samme lærere og elever i hele din tid ved skolen. Ellers velger å melde deg på en liberal arts skole og ta klasser som fokuserer på faget du ønsker å undervise en dag.

For å bli en lærer i skolen

Hvordan bli en ungdomsskole lærer. Bli en lærer i skolen er en givende opplevelse.
Hvordan bli en ungdomsskole lærer. Bli en lærer i skolen er en givende opplevelse.

For å bli en lærer i skolen, må du undersøke kravene for din spesifikke tilstand. Hver stat har ulike krav til sine lærere, så du vil være sikker på at du skaffe de riktige forutsetningene for din undervisning karriere. For å finne ut hva statens krav er, sjekk på nettet for en omfattende guide til hvilke kurs og hands-on utdanning erfaring du trenger.

Når du nærmer deg slutten av din utdanning kurs

Når du nærmer deg slutten av dine kurs, må du ta den aktuelle testen for å bli sertifisert. Sertifisering tester varierer fra stat til stat, men til syvende og sist må du ta en å være i stand til å undervise på ungdomsskole nivå. Sertifisering testing Temaene spenner fra grunnleggende ferdigheter spørsmål til bestemte innholdsområder.

Etter at du har passert sertifisering test

Etter at du har passert sertifisering test, er du nå klar til å lande en jobb som lærer i skolen. Lag en CV og søknadsbrev som er rettet mot utdanningssektoren, nemlig midt skoler. For en ekstra fordel, kan du sette sammen en portefølje å ta med deg på intervjuer. Dette kan brukes til å vise dine pedagogiske filosofier og metoder.

I mellomtiden

I mellomtiden, frivillig eller erstatning på lokale skoler i ditt område. Dette vil bidra til å få navnet ditt der ute, mens å gjøre deg kjent med lokale ansatte og studenter. Frivillighet og erstatte er også gunstig fordi det gir deg en idé om hvilke områder du ønsker å undervise. Du vil også vite førstehånds når nye stillinger åpne opp.

For å holde deg oppdatert i ungdomsskolen posisjon

For å bli en lærer i skolen. For å bli en lærer i skolen.
For å bli en lærer i skolen. For å bli en lærer i skolen.

For å holde deg oppdatert i ungdomsskolen posisjon, må du fornye sertifikatet hver årene. Dette kriteriet er forskjellig fra stat til stat, så sjekk med ditt lokale område for å finne ut hva dine spesifikke kravene er. Etterutdanningskurs tilbys onlin e og kan hjelpe deg å holde sertifisering strøm. For å bli resertifisert, ta etterutdanning eller høgare nivå kurs mot en mastergrad.