O2c

Hvordan bli en tour guide i europa

Tour guides er folk som hjelper turister reiser i et bestemt land eller landemerke. De fleste turguider er innfødt til det landet som de tilbyr turer til. Hvis du planlegger å bli en tour guide i Europa, her er noen nyttige tips.

Hvordan bli en tour guide i europa. Få en sertifisering.
Hvordan bli en tour guide i europa. Få en sertifisering.

  1. Få en sertifisering. De fleste land krever turguider å ha en grad i noen turisme relaterte kurs. Hvis du ikke oppgradere med en turisme relatert grad, kan du få en sertifisering i stedet. WFTGA eller World Federation of Tourist Guide Associations er en non-profit, ikke-politisk organisasjon som samler tour guide foreninger, eller individuelle tour guides som ikke tilhører noen tilknytning rundt om i verden. De fremmer, selge og sørge for at tour guides er anerkjent som ambassadører for en region. De tilbyr guider trening for å hjelpe enkeltpersoner som starter ut som turguider, og for å forbedre tour guides med sine ferdigheter. Du kan besøke deres hjemmeside på wftga.org .
  2. Lære språket. Europa er et kontinent som består av en rekke land. Læring de fleste av språkene som snakkes i dette kontinentet er en stor utfordring. Hvis du bare starte opp, konsentrere seg om ett eller to språk først for å gjøre det enklere for deg, og lære de andre underveis. Vanligste språkene i Europa er fransk (Frankrike), italiensk (Italia), spansk (Spania), rumensk (Romania) og portugisisk (Portugal).
  3. Gjør deg kjent med stedene i Europa. Kontinentet i Europa består av 50 land, og måler totalt 10.180.000 kvadratkilometer. Hvis du bare starter ut som en turguide, fokusere på ett eller to land først. Les og prøv å reise til turiststeder i disse landene til å bli kjent med dem. Prøv å lære veien rundt på hoteller, strender og feriesteder, og andre ferie flekker. Tenk på det som et eventyr for deg selv.
  4. Se etter en touring selskapet i ditt område Dette vil hjelpe deg mye -. Spesielt hvis du ikke har noen kontakter i bransjen ennå. Hvis du bare starte opp, kan touring selskapet gi deg en god eksponering på touring bransjen. De kan gi deg gode opplevelser. Noen touring selskaper selv gjennomføre seminarer eller opplæring for sine turguider for å hjelpe dem med å forbedre sine ferdigheter. Hvis touring selskapet ikke gir deg så mye kunder, kan du sette opp din egen tur under fritiden.
  5. Kos deg på turer. Ingenting vil gjøre turene du gjennomfører mer interessant enn å ha deg selv nyter det. Hvis turene du gjennomfører vise seg å være morsomt, vil flere og flere mennesker blir interessert i å få deg som en Turistguide. Noen av dine kunder kan selv anbefale deg til deres familie og venner, derfor gir deg flere potensielle kunder. Til tross for all moroa, bør du likevel huske å alltid være oppmerksomme på dine klienter på turné. Være lydhør for deres behov og alltid sette deres sikkerhet som din primære bekymring.

Bli en tour guide kan være vanskelig, men tenker på den glede av å være i stand til å besøke steder samtidig tjene penger for deg selv. Lykke til i din nye funnet karriere!