O2c

Hvordan bli en tegneserieskaper

Mange barn elsker å tegne og skisse

Mange barn elsker å tegne og skisse, så på et tidlig alder, mange ønsker å være noen som kan trekke for en levende. For barn som virkelig ønsker leve ut sin barndom drømmer, er muligheten til å være en tegneserieskaper en av de mest populære yrker som skal vurderes. Som de vokser opp, innser de at behovet for minst noen formell utdanning for å være konkurransedyktig i dette feltet. Heldigvis online skoler nå tilby kunst klasser som kan hjelpe aspirerende tegnere realisere sine drømmer. Du kan finne informasjon om disse programmene her .

Tegnere kan kjøre sine båter ved hjelp av mange stiler av tegning og kommentarer. Selv om de fleste mennesker vanligvis tenker om morsomme tegneserier når du tenker på hva tegnere produsere, det er mye mer å cartooning enn bare det. De mer alvorlige kunne velge å gjøre redaksjonelle tegneserier for store aviser og magasiner, mens de som er mer behendig i historiefortelling kan gjøre forseggjort historier for tegneserier og grafiske romaner. Noen enda jobber i reklame, noe som gjør illustrasjoner og storyboards.

Hvordan bli en tegneserieskaper. Markedsføre deg selv som en tegneserieskaper!
Hvordan bli en tegneserieskaper. Markedsføre deg selv som en tegneserieskaper!

Markedet er også svært bred. Dette gir tegnerne en sjanse til å virkelig uttrykke seg på en måte som de virkelig ønsker å bli kjent for. Den viktigste ferdigheten i å være en tegneserieskaper er selvfølgelig et talent i tegning, skisser, og gjør brikkene dine ser solid og sterk. En god sans for humor og en nysgjerrig sinn ville også være en ressurs, da dette kan hjelpe deg å komme opp med en idé etter den andre.

De fleste tegnere må gjøre en masse strimler en dag

De fleste tegnere må gjøre en masse strimler om dagen, så mye forskning og lesing ville komme godt med. Referanser til populærkultur, verdens historie og fiktive karakterer ofte definerer tegnere 'felt av interesse. En god sans for humor og utspekulert vidd vil også komme til nytte. Bortsett fra å vite kunst, ville det også være fordelaktig å være på toppen av feltet av litteratur å bli utsatt for de ulike stiler og teknikker som brukes av forfattere og andre tegnere.

Utdanning. Nøkkelen til å være en vellykket tegneserieskaper er å avgrense og berikende tegningen teknikk. Du kan melde deg på korte kurs i kunsten for dette formålet, men hvis du virkelig opptatt av, kan du ta en grad kurs i kunst ved noen høyskole eller universitet. Denne typen opplæring vil utsette deg for verk av folk fra den gamle, klassiske og moderne tid, slik at du til slutt en bedre student og utøver av kunsten. Dette tillater deg også å ha din egen stil.

Mange barn elsker å tegne og skisse. De fleste tegnere må gjøre en masse strimler en dag.
Mange barn elsker å tegne og skisse. De fleste tegnere må gjøre en masse strimler en dag.

Øve, øve, øve. Du kan ikke være en stor artist selv om du ikke trekke flere ganger. Du kan utøve din håndverket ved frivillig å være en del av en lokal avis eller skole publikasjon å ha en sjanse til å tegne tegneserier for andre å se. Dette bygger ditt rykte, og du kan også få tilbakemeldinger fra leserne om hva de synes om arbeidet ditt.

Markedsføre deg selv som en tegneserieskaper! Med internett hendig, kan du publisere eller selge dine gjerninger på nettet. Selv om du viser dem gratis, kan du sannsynligvis få på radar av forlag og tegneserie linjer på denne måten.

Søker jobb. Du kan jobbe som tegneserieskaper

Søker jobb. Du kan jobbe som tegneserieskaper, og sende inn arbeider til en utgiver for deres vurdering. Alternativt kan du søke på en stilling med den lokale avisen, et magasin eller reklamebyrå. Sørg for at du tar nok kopier av dine tidligere verker, inkludert dine beste bitene.

Å være en tegneserieskaper er en givende yrke. Hvis du elsker tegning og kunst, så når du har finpusset din medfødte ferdigheter med praksis og noen formell utdannelse - enten på en tradisjonell høyskole eller gjennom online kurs - det er en karriere du kan faktisk være glad i og tjene en god leve på samme tid.