O2c

Hvordan bli en språkpatolog

Folk mister evnen til å snakke effektivt for en rekke årsaker, inkludert slag eller ulykker. Noen mennesker er født med tale hindringer. Bli en språkpatolog vil hjelpe disse personene snakke uten stamming eller utydelig. Disse fagfolk er instrumental i å gjøre en forskjell i folks liv. De som ønsker å bli tale språk patologer bør iverksette følgende instruksjoner.

Hvordan bli en språkpatolog. Etter at en person har vist seg å selv at hun har tålmodighet.
Hvordan bli en språkpatolog. Etter at en person har vist seg å selv at hun har tålmodighet.

Folk som ønsker å bli en språkpatolog må sørge for at de har tålmodighet. Uten tålmodighet, vil de ikke være i stand til å hjelpe pasienter effektivt fordi pasienter kan ta lang tid å vise bedring i talen sin. Pasientene vil føle deg enda mer frustrert hvis en språkpatolog ikke klarer å ta seg tid til å oppmuntre dem. Derfor må folk som ønsker å bli språkpatolog ta opptelling av seg selv for å sørge for at de har tålmodighet. Sammen med tålmodighet, skal en person bli en språkpatolog ha sterk kommunikasjon og sosiale ferdigheter.

Etter at en person har vist seg å selv at hun har tålmodighet

Etter at en person har vist seg å selv at hun har tålmodighet, bør hun ta en bachelor-grad. Hun burde major i et program som involverer kommunikasjon realfag og lidelser. Fremtiden språkpatolog Studenten skal innhente informasjon fra flere skoler før en beslutning. Når hun registrerer i et program, bør hun studere konsekvent å opprettholde en høy karakter punkt gjennomsnittet. Den høye grade point gjennomsnitt vil være nødvendig å ikke bare få inn en topp graduate program, men også på grunn av sterk jobb konkurranse, kan brukes til å få en jobb.

Mens du er på vei til å bli en språkpatolog

Mens du er på vei til å bli en språkpatolog skal studenten forberede seg til å ta GRE. GRE står for Graduate Records Eksamen. Mest forskerskoler krever denne eksamen være bestått før du godtar en student. Studentene skal kjøpe en selvstudium guide fra en hvilken som helst bokhandel. Hvis de velger å studere på egen hånd, kan de danne en kollokviegruppe med andre GRE kandidatene. Eller de kan rett og slett betale for en forberedende kurs der studien guider kan gis. Når studentene har bestått GRE og har blitt akseptert i en språkpatolog graduate program, bør de forberede seg til å studere fag som psykologi og anatomi. Igjen skal studenten studere for å få en høy GPA for å konkurrere om jobber etter endt utdanning.

Mens forfølge mastergraden

Mens forfølge mastergraden skal studentene kontakte sin tilstand for å lære om lisensiering kravene for å bli tale språk patologer. Kravene varierer mellom stater. Men det er noen generelle krav, inkludert ni måneder å gå gjennom et post graduate program. Går gjennom dette programmet vil tillate den personen som ønsker å bli tale språk patologer for å lære mer vanskelige begreper knyttet til karrieren. Dessuten må den fremtidige språkpatolog få over 300 timer med klinisk praksis. Dette vil gi hands on erfaring.