O2c

Hvordan bli en sport forfatter

Å være en sport forfatter er nesten hver idrett fan drøm

Å være en sport forfatter er nesten alle idretter fan drøm, utenfor faktisk være en idrettsutøver selv. Ved å være en sport forfatter, er en person som er gitt anledning til å se fantastiske høyprofilerte sportsbegivenheter som vanligvis ville koste en formue å se - tror OL, Super Bowl eller NBA-finalen. Men i stedet for å betale for courtside billetter, ville du faktisk være en å få en fin lønnsslipp på slutten av dagen. Å være vitne til disse hendelsene, samt en reporter for resten av verden, gjør dette til et privilegert posisjon. Det er gjennom dine ord at resten av verden vil huske en sportsbil historie, så det er en grad av varighet. På en måte er det en udødelighet som følger med å være en sport forfatter, mye som hvordan store idrettsutøvere er udødeliggjort i media.

Hvordan bli en sport forfatter. Å være en sport forfatter er nesten hver idrett fan drøm.
Hvordan bli en sport forfatter. Å være en sport forfatter er nesten hver idrett fan drøm.

Den viktigste ferdigheten du må ha for å være en effektiv sports forfatter er en genuin interesse for idrett. Dette skal ikke bare være en fotgjenger forkjærlighet for konkurranse. For det å komme over som noe ekte, må det være en besettelse å vite og forstå sport regler og forskrifter, samt kjenne personligheter og organisasjoner som fører tilsyn med spillene. Man må også være en student av sports historie å forstå alvoret av visse hendelser. Hvordan ville du ellers vite at Roger Federer brøt en rekord eller at Kobe Bryant har færre ringer enn Michael Jordan? En god sports forfatter bør ha en merkelig, men sunn besettelse med alle ting som involverer sport og en interesse i å vite de små detaljene som ville gjøre leserne holde lesing og kjøpe magasiner eller aviser.

Linjene mellom sport og underholdning har også blitt uklart

Linjene mellom sport og underholdning er også blitt uskarpe. Et godt fundament i popkulturen kan hjelpe deg å gjøre referanser og henvisninger som kan slipes visse fremmede sjargong og ukjente personligheter. Dette har vært en voksende trend i idrett skriver i dag.

Det første trinnet i å være en sport forfatter er rett og slett å være en god forfatter. Som student bør du være oppmerksom på din engelsk, litteratur og kreativ skriving klasser for å avgrense og forbedre din forståelse av språket. Jo mer du skriver, og jo mer du får tilbakemelding, jo bedre vil du få. Skrive for din skole papir eller søknad om praksisplass eller deltidsstilling ved samfunnet papir vil også gjøre deg mer kjent med arbeidsmiljøet.

Ta en grad i journalistikk i college

Linjene mellom sport og underholdning har også blitt uklart. Ta en grad i journalistikk i college.
Linjene mellom sport og underholdning har også blitt uklart. Ta en grad i journalistikk i college.

Ta en grad i journalistikk i college, og bare ta din karriere til nye høyder. Bortsett fra å være en forfatter for college papir, kan du også søke på stillinger i idrett nettsteder, magasiner og aviser, slik at du kunne liksom bygge et navn for deg selv. Selv om navnet ditt ikke blir skrevet ut, kan denne eksponeringen til industrien movers hjelpe deg senere.

Når du oppgraderer, kan du søke om en fulltids stilling eller starte ditt eget forlag eller nettside. Nye forfattere blir også teknisk kunnskapsrike nå. Sport nettsteder som ESPN og SI nå har podcaster og videoinnhold, og gjør rollen som en sport forfatter enda mer mangfoldig og spennende.

Sport er en spennende verden

Sport er en spennende verden. Men det blir mer spennende på grunn av folk som er på frontlinjen, rapportering hendelser som de skjer. Sport skriving er en høyt profilert karriere som mange clamor for, men ikke alle kan nå.