O2c

Hvordan bli en skole verneleder

Med foreldre tillitsfulle skoler for å sikre trygghet og sikkerhet for sine barn, mens på deres premisser, er det viktig at alle skoler investerer i en skole sikkerhetsprogram. Bortsett fra å inspisere og sikre at alle anlegg, bygninger og transport er opp til de fastsatte standarder, er det også nødvendig for en skole å ansette en skole verneleder å jevnlig sjekke at den umiddelbare nærhet fører til skolen er trygg og sikker. Det finnes ulike kvalifikasjoner og krav som en skole bør se på når ansette en skole verneleder. En skole trenger å ansette rett person for jobben.

Hvordan bli en skole verneleder. En skole verneleder er ansvarlig for den overordnede skolen sikkerhet i skolens lokaler, og området rundt som fører inn i skolen.
Hvordan bli en skole verneleder. En skole verneleder er ansvarlig for den overordnede skolen sikkerhet i skolens lokaler, og området rundt som fører inn i skolen.

Her er de kvalifikasjonene til en skole verneleder

  • En skole verneleder kandidat bør være minst en high school graduate. De fleste skolene ønsker en grad i en teknisk eller yrkesfaglig skole som spesialiserer seg i kriminologi, offentlig administrasjon eller helse.
  • Konfirmasjonen eller påmelding, med minst ett års ferdigstillelse i kurs, i en Police Officers Standard and Training (POST) Programmet er en rigid krav. Bestått av POST akkreditering undersøkelse vil etter hvert bli nødvendig i tillegg.
  • Kandidaten må være godt bevandret i statens straff og utdanning koder. Han eller hun må også ha kjennskap til rettshåndhevelse prosedyrer og kjent med alle byens eller fylke forordninger som gjelder straffesaker.
  • En prospektiv skolen sikkerhet offiser må være kunnskapsrik i distriktet skolen sikkerhetsregler og forskrifter, juvenile court lov, crowd control teknikker, håndvåpen bruk og vernetiltak, førstehjelp og livreddende teknikker basert på de europeiske Røde Kors-standarder og retningslinjer for lokal håndheving og nødetatene.
  • En kandidat må ha et gyldig førerkort og han eller henne til å operere motorkjøretøy. Han eller hun er pålagt å være fysisk skikket til å håndtere alle oppgaver som kreves for stillingen.

Bortsett fra disse kravene, må en skole verneleder skal organiseres og lovlydige. Offiseren skal også ha et instinkt i gjennomføring av undersøkelser og må ha en viss grad av kommunikasjonsferdigheter.

Hvordan bli en skole verneleder.
Hvordan bli en skole verneleder.

Alle disse kvalifikasjoner er ganske mye standard som det er nødvendig for å oppfylle det store utvalget av arbeidsoppgaver en sikkerhet skole offiser er gitt.

Ansvarsområdene til en sikkerhets skole offiser er som følger:

  • En skole verneleder er ansvarlig for den overordnede skolen sikkerhet i skolens lokaler, og området rundt som fører inn i skolen. Patruljerer de tildelte områdene, enten til fots eller motorkjøretøy, en del av sikkerhetsmetoder en offiser vil gjøre. En offiser er ansvarlig for å ta hensyn til alle sikkerhetsrisiko og rapportere det til alle relevante lokale instanser.
  • Han har som oppgave å gi forskrifter og retningslinjer for å unngå alle typer skole ulykker. Trafikk håndhevelse er en stor del av dette.
  • En offiser er ansvarlig for å sikre at alle skolebusser og alle typer av skoleskyss er i god stand. Han må sørge for at alle driverne er ansatt ved skolen for å betjene disse kjøretøyene er passform og tilsvarende rettigheter.
  • En skole verneleder er også nødvendig for å svare på eventuelle alarmer, sentralen ringe, og rapporter om kriminell aktivitet i området eller relevant for skolens sikkerhet. Han eller hun er pålagt å etterforske og kriminell handling og forberede og sende inn rapporter og statistikk over all kriminell aktivitet til skolen og lokale politimyndigheter.

Skole trygghet og sikkerhet er et hovedanliggende ved alle skoler og foreldre. Å ha en kvalifisert og erfaren skolen sikkerhet offiser er en av sikringstiltak for å forsikre alle om at barna, ansatte og skolens eiendom er trygg, sikker og glad.