O2c

Hvordan bli en skog tekniker

En skog tekniker er en person som utfører vurderinger og tar beholdning av dagens skogtilstand. En skog tekniker viktigste oppgave er å kartlegge hvert tre i en skog, og for å fastslå om det er noen betydelige helsemessige bekymringer som kan være skadelig for enten skogen eller dyr innenfor. Bli en skog tekniker er ideell for noen som er interessert i å spare vårt lands skogkledd land. Forest teknikere er nødvendig for å få noe teknisk utdannelse, men avansert utdanning er ikke nødvendig. Denne artikkelen vil gi deg trinn og hint om hvordan å bli en skog tekniker.

Det første trinnet i hvordan å bli en skog tekniker er å få skikkelig utdannelse. Etter at du har fullført videregående skole, bør du delta på et teknisk eller community college som tilbyr grad konsentrasjoner i skogbruk. Skogbruk kurs inkluderer å ta klasser som underviser oppmåling teknikker, landmålingsprogram, samt skogbruk helserelaterte problemer. Mens i skolen for skogforvaltning, bør du forsøke å få et internship med statens Parkvesenet hvor du kan skygge en skog tekniker. Med et internship vil du få verdifull erfaring som vil være en fordel når du søker om skog tekniker jobber.

Etter eksamen fra teknisk fagskole, må du passere statens sivil tjeneste eksamen som ofte kreves for å bli en skog tekniker. Tjenestemannsloven eksamen vil bevise dine kunnskaper om skogbruk, og vil bevise for statens Parkvesenet at du er kvalifisert til å være en skog tekniker.

Hvordan bli en skog tekniker.
Hvordan bli en skog tekniker.

Etter at du har passert statens sivil tjeneste eksamen og er kvalifisert til å være en skog tekniker, er neste skritt i hvordan å bli en skog tekniker for å få en jobb og starte din karriere. Det finnes en rekke alternativer hvor du kan være en skog tekniker. Du bør vurdere å arbeide for en non-profit advocacy gruppe. Forest teknikere bistå non-profit interessegrupper ved å vurdere forskning bruk og studere skogsområder å bestemme helsen til skogen og dens innbyggere.

En annen karrierevei å vurdere når lurer på hvordan å bli en skog tekniker er å arbeide for en privat trelast selskap. Trelast selskaper ansette skog teknikere for å vurdere skog og bestemme hvilke trær ville være mest gunstig å møte en kundes behov.

Et annet populært yrkesvalg for skog teknikere er å arbeide for Europa Forestry Service. Oppnå en posisjon med denne organisasjonen tar års vellykket erfaring, men er en stor mulighet. Dette kontoret fungerer med statlige parker avdelinger for å fastslå nødvendige skritt for å ta for å beskytte bevart skog. Mange skog teknikere som arbeider for Europa Forestry Service arbeidet direkte for nasjonalparker.