O2c

Hvordan bli en singer / songwriter

Bli en singer / songwriter er en drøm for mange

Bli en singer / songwriter er en drøm for mange, men de høye kravene til denne karrierevei kan være ganske utfordrende. Hvis du ønsker å bli en singer / songwriter, må du være klar til å donere en masse tid og ressurser til å gjøre drømmen arbeid. Mens det kan være vanskelig i begynnelsen, bli en singer / songwriter er en glimrende mulighet til å vise frem ditt talent og innsats.

Det første skrittet til å bli en singer / songwriter er å øve

Det første skrittet til å bli en singer / songwriter er å øve. Mange innser at de har en egen evne til å synge og låtskriving i ung alder. Hvis dette er tilfelle, registrere deg for talent show eller ta sangtimer. Du ønsker å gjøre alt du kan for å praktisere dine ferdigheter.

Når du begynner å øve sang og låtskriving

Hvordan bli en singer / songwriter. Bli en singer / songwriter er en drøm for mange.
Hvordan bli en singer / songwriter. Bli en singer / songwriter er en drøm for mange.

Når du begynner å øve sang og låtskriving, bestemme hva slags musikk du ønsker å synge mest. Det er best å utsette deg selv for all slags musikk, slik at du kan se hvilke sjangere er dine sterke sider. Du kan også finne at det er lettere å synge visse typer musikk, men likevel skrive andre. Ikke vær redd for å kombinere elementer av musikk, så mange sanger er skrevet for å innlemme ulike sjangere av musikk.

For å utvide din musikk basen

For å utvide din musikk base, lytte til andres verk sangere og låtskrivere. Se hvordan de slår sine følelser i ord og abstrakte tekster de bruker. For å hjelpe deg å vokse i låtskriving, holde en journal av dine ideer og tekster. Etter litt tid, kan du oppleve at mange av tekstene dine kan kombineres for å skrive en sang.

Det neste skrittet til å bli en singer / songwriter er å lage en demo tape

Det neste skrittet til å bli en singer / songwriter er å lage en demo tape. En demo er ikke bare bra for folk som ønsker å gi deg en audition - eller muligens en jobb - men de er også stor når vi leter etter en agent til å representere deg. Husk at din demo trenger ikke å inneholde mange sanger, bare noen få er nødvendig for å gi lytterne en idé om dine vokal og låtskriving evne.

Når du begynner å utvikle din sang / låtskriving karriere

Det første skrittet til å bli en singer / songwriter er å øve. Når du begynner å øve sang og låtskriving.
Det første skrittet til å bli en singer / songwriter er å øve. Når du begynner å øve sang og låtskriving.

Når du begynner å utvikle din sang / låtskriving karriere, avgjøre hvorvidt du ønsker en agent. Agenter er gode å ha, som de gjør mesteparten av arbeidet i å finne deg auditions og forretningsmuligheter. Deres inne kunnskap om musikkbransjen også gir dem tilgang til informasjon som du ellers ikke ville ha. På nedsiden, vil du bli bedt om å gi agenten en del av lønnen din.

Hvis du velger å representere deg selv

Hvis du velger å representere deg selv, vil du være ansvarlig for å finne din egen sang muligheter. Du vil ha mer kontroll over de stedene du synger på, og hvem du jobber med, samt ikke å måtte gi bort en prosentandel av lønnen din. Imidlertid vil finne dine egne muligheter være krevende og gir mindre tid til å fokusere på karrieren din.

Å holde drømmen i live

For å holde drømmen i live, fortsetter å trene og ta alle muligheter til å dele arbeidet. Opptre på lokale skoler, fester og små arenaer. Musikkbransjen er en som er sterkt avhengig av ord-av-munnen, så tenk på hver sjanse til å synge som et skritt fremover.