O2c

Hvordan bli en sertifisert mystery shopper

Mystery shopping er en hobby for noen mennesker, en alvorlig kilde til inntekter for andre, og en scam for de som ikke er godt informert om hvordan det fungerer. Følgende er informasjon du bør forstå før du bestemmer deg for å være en sertifisert mystery shopper.

  • Bestem kvaliteter og oppgaver av mystery shopper. Før vi fikk noen sertifisering, må du forstå at hvis du er innstilt på å tjene penger fra mystery shopping, trenger du ikke bare møte, men overskrider mystery shopping selskapets forventninger. Din jobb er å utføre som en undercover kunde som vil samle informasjon om et selskap er kvaliteten på produkt og service, renhold av virksomheten miljøet, køer, congeniality og profesjonalitet av ansatte, og andre problemer som har betydning for og på vegne av virksomhetens eier. Du skal besøke ulike typer virksomheter som butikker, kjøpesentre, restauranter, produsenter, reisebyråer, banker, offentlige etater, etc. Siden du trenger å samle data som vil hjelpe virksomheten avgjøre hvilke områder som har behov for å forbedre, må du være pålitelig, svært observant, detalj-orientert, og har gode skriveferdigheter. Du er nødt til å rapportere din erfaring ved å fylle ut en rapport som vurderer ulike områder av virksomheten som kunden ønsker å få informasjon om. Derfor må du skrive profesjonelt, unngå feil, og fullføre oppdrag på gang.
  • Sikre at du får legitime mystery shopping jobber. Unødvendig å si, svindlere er aktive overalt. Å sikre at du investerer din tid med en ekte mystery shopping selskapet, få masse informasjon fra Mystery Shopping Providers Association eller MSPA. Organisasjonen har en liste over godkjente selskaper som også støtter etiske standarder. Selv om ikke alle legitime selskaper er medlemmer av MSPA, er du trygg å håndtere med et medlem av foreningen. Husk at ingen legitim mystery shopping selskapet skal samle inn avgifter fra deg. Det er ikke nødvendig å betale for registrering for å få jobbmuligheter. Vær skeptisk til selskaper som hevder du vil få hundrevis av dollar per time, eller at du vil begynne å tjene store penger på kort tid som det er ikke hvordan mystery shopping fungerer. Vanligvis vil du få betalt per oppdrag og ikke per time. Din lønn kan variere avhengig av lengden på tiden det tar å fullføre oppdrag fra shopping til innsending av rapporten.
  • Få en MSPA sertifisering. Det er mystery shopping selskaper som tilbyr gratis sertifiseringsprogrammer før betro deg et oppdrag. Formålet med disse programmene er bare å sikre at du forstår kravene i jobben din og at du oppfyller tilsvarende. Imidlertid har MSPA to typer sertifisering for mystery shoppers, sølv og gull sertifisert shopper. Førstnevnte kan oppnås på nettet mens sistnevnte er oppnådd ved å delta i en full-dagers workshop. Det samme gull sertifisering kan også skaffes ved å kjøpe gull DVD sertifisering. Disse sertifiseringer har tilsvarende kostnader skjønt.

Hvordan bli en sertifisert mystery shopper. Bestem kvaliteter og oppgaver av mystery shopper.
Hvordan bli en sertifisert mystery shopper. Bestem kvaliteter og oppgaver av mystery shopper.

Selv om sertifisering er ikke obligatorisk å bli en mystery shopper, mange bedrifter velger kjøpere som er gull sertifisert fordi sistnevnte er mer pålitelige, metodisk, og har en grundig forståelse av de standarder og målinger ansatt i evaluering selskaper. Derfor, hvis mystery shopping er ikke lenger en hobby for deg, men en alvorlig jobb, er å få en MSPA sertifisering anbefales.