O2c

Hvordan bli en selvutvikling trener

Self-utvikling viser til aktiviteter som hjelper en person forbedre sin kunnskap om hans identitet og kunnskap om seg selv. I prosessen med å bli kjent med seg selv bedre, utvikler han sitt talent og potensial, forbedrer sin verdi og dermed forbedrer sine sjanser for å bli ansatt. Til slutt, er han i stand til å forbedre sin livskvalitet som han innser sine drømmer og ambisjoner.

Hvordan bli en selvutvikling trener. Å bli en selvutvikling trener.
Hvordan bli en selvutvikling trener. Å bli en selvutvikling trener.

En viktig del av selvutvikling inkluderer å bli den personen du ønsker å være og å definere dine kjerneverdier. Det er også en reise mot å planlegge hvordan du skal realisere dine drømmer og ambisjoner. Hvis realisere drømmen betyr å måtte lære bestemte ferdigheter og arbeider mer på dine talenter og potensielle styrke, så det er en del av selvutvikling og personlig vekst. Dette betyr også arbeider med å forbedre din livskvalitet i områdene helse, rikdom, familie og venner.

Det var Michel Foucault som beskrev de verktøyene som brukes i antikkens Hellas og Roma for egenutvikling . Disse verktøyene er inkludert kosthold, mosjon, seksuell avholdenhet og kontemplasjon og bønn - verktøy, som brukes til i dag av den katolske kirke. Men det var Alfred Adler som insisterte på at de drømmer og ambisjoner for en person er ikke i det hele tatt begrenset til erfaringer i barndommen eller ubevisste stasjoner. Han insisterte også på at livsstilen til en person definerer hva han mener om livet i møte med problemer, og hans selvbilde og selvtillit vekst.

Å bli en selvutvikling trener

Å bli en selvutvikling trener, bør du først være en kontinuerlig student av selvutvikling. En trener er også en trainee. Å være en trener er ikke om en person undervise alle deltakere som får informasjon og lære en ting eller to. Å være en trener er å ta del i en interaktiv prosess. Når du blir en trener, du også bli med på en prosess for personlig utvikling.

Prosessen med selvutvikling starter med å kjenne deg selv

Prosessen med selvutvikling starter med å kjenne deg selv, være trygg på dine styrker og talenter og arbeider på dine drømmer og ambisjoner med at tilliten. Selvutvikling trenere besitter disse egenskapene - og mer! De er livet trenere, undervisning elevene hvordan de skal ha selvtillit og hvordan å presse for å forbedre livet og hjelpe andre å oppnå dette også.

Prosessen med selvutvikling starter med å kjenne deg selv.
Prosessen med selvutvikling starter med å kjenne deg selv.

Neste skritt vil være å sjekke for eventuelle kurs tilgjengelig til enhver høyskole eller universitet i ditt område som ville ha personlig utvikling kurs. Noen institutter kan ha korte kurs tilgjengelig for de som bare ønsker å legge til flere enheter til sine college kurs.

Flere online kurs og seminarer tilbys også for de som ønsker å bli selvstendig utvikling trenere. Bare søke på nettet og ta notat av de 20 beste resultatene. Nøye studere hver enkelt - deres pensum og standarder, før du gjør et endelig valg. Send en e-post og vente på et svar innen 24 timer. Du bør angi i e-posten din at du ønsker å ta del i sitt program, og har noen konkrete spørsmål. Hvis e er bare en datagenerert respons, ikke anser dem lenger og gå til neste valg.

Bli en selvutvikling trener betyr å være involvert i å hjelpe andre mennesker og gi dem tips om hvordan du blir folk de var ment å være. Finne den beste måten å gjøre dette og hjelpe folk å nå sine drømmer.