O2c

Hvordan bli en RN saksbehandler

Jobben til en sykepleier eller RN saksbehandler er rett og slett å gi medisinske tjenester. Denne posisjonen krever også at du gjør sosialt arbeid for å sikre pasientenes velferd. De fleste av de RN saksbehandlere jobber for sykehjem, Hospices, hjem helse byråer og sykehus. De kan selv noen ganger arbeide for helseforsikring selskaper som konsulenter.

Hvordan bli en RN saksbehandler. Få den nødvendige utdanning.
Hvordan bli en RN saksbehandler. Få den nødvendige utdanning.

Hvis du tror dette er riktig karrierevei for deg, her er noen nyttige tips som vil hjelpe deg med å lande jobben:

  • Få den nødvendige utdanning. Søkere som ønsker å bli RN saksbehandlere trenger for å bli en sykepleier først for å få denne posisjonen. Du har tre alternativer for å bli sykepleier. Det vanligste valget er å få en bachelorgrad i sykepleie, eller BSN. Flertallet av høgskolene og universiteter tilbyr dette kurset programmer. Du trenger for å fullføre denne fire-års kurs og bestå bord eksamen før du kan bli en RN. Du har også muligheten til å ta en knytte grad i sykepleie. Fellesskapet eller junior høgskoler tilbyr dette programmet. I motsetning til BSN, tar dette programmet bare to til tre år å fullføre. Ditt siste alternativ er å få en tre-års diplom program fra sykehus. Selv om disse tre programmene kan hjelpe deg å bli sykepleier, de fleste arbeidsgivere foretrekker søkere som ervervet en fire-årig utdanning i sykepleie.
  • Skaff en sertifisering for sykepleie saksbehandlere. Etter å bli en sykepleier, er neste skritt at du må ta for å få et sertifikat som vil bevise din deltakelse i et sykehjem saksbehandling program. Dette programmet tar vanligvis tolv måneder å fullføre. Hvis du ønsker ytterligere sertifiseringer, kan du ta en europeisk saksbehandlere Association eller ACMA eksamen. Du kan også bli en sertifisert saksbehandler ved å få en sertifisering gjennom Kommisjonen for Case Manager sertifisering eller CCMC. Å ha flere sertifiseringer vil gi deg større sjanser til å få stillingen.
  • Utvikle din kommunikasjon og sosiale ferdigheter. Siden du skal håndtere bekymringene til pasientene, må du samhandle med dem for å få dem til å stole på deg. God kommunikasjon og sosiale ferdigheter er avgjørende for denne rollen. Du må også ha kompetanse til å nøyaktig observere og gjøre riktige beslutninger når det kommer til dine pasienter. Det finnes tilfeller der du trenger å bestemme om du vil følge en pasient forespørsel eller din egen medisinsk vurdering. Du må forberede deg følelsesmessig og mentalt for denne jobben.
  • Opprette og oppdatere din CV. Hvis du endelig møte forutsetninger for å bli en RN saksbehandler, så kan du nå begynne å sende ut oppdatert CV. Pass på at du inkluderer alle de sertifiseringer som du klarte å skaffe. Husk at en CV kan gjøre eller ødelegge din karriere som en saksbehandler. Sørg for at du konstruere din CV på riktig måte. Når du er ferdig med din CV, sende ut søknaden din til institusjoner av ditt valg.

Bli minnet på at driftstilstanden til dette yrket kan være stressende noen ganger. Siden du har å gjøre med bekymringene til pasientene, sørg for at du alltid er tålmodig og forståelse om deres behov. Hvis du bruker denne fremgangsmåten som guide, kan du være sikker på at du enkelt kan utføre oppgavene for en RN saksbehandler.