O2c

Hvordan bli en rettsmedisin tekniker

Liker du å se på kriminalitet serier som CSI eller Snapped

Har du liker å se kriminalitet serier som CSI eller Snapped? Når du ser disse viser, prøver du å løse kriminalitet før skuespillerne gjøre basert på bevisene som presenteres? Hvis en forbrytelse som skjer i byen din, vil du gi noe for å få hendene på bevis for å løse saken? I så fall kan det være lurt å vurdere en karriere som Forensic Science Technician. Forensic Science Teknikere generelt arbeide for føderale, statlige eller kommunale organer.

En karriere i Forensic Science er svært givende

En karriere i Forensic Science er svært givende. Ofte, uansett konklusjon Forensic Scientist kommer til, er det som overbeviser en jury bestående av en persons uskyld eller skyld. En Forensic Scientist må være i stand til å samle alle bevis fra et åsted og grundig undersøke det. Basert på bevisene samlet, må Forensic tekniker kunne gjenskape forbrytelsen å finne ut hvem som var involvert, hva som skjedde, hvor det skjedde, og når og hvorfor det skjedde. Dine kommunikasjonsevner må være uklanderlig siden ofte du vil presentere dine konklusjoner i retten. Som en Forensic Science Technician, må du være veldig ivrig og gjennom i etterforskningen så er det ingen margin for feil. Dine plikter som Forensic Scientist vil være å teste og analysere vev, fiber, og blodprøver samt eventuelle andre bevis hentet fra en scene. Du må også være i stand til skikkelig bevare dette bevis for bruk i rettsmøter.

Hvis du ønsker å bli en Forensic Science Technician

Hvordan bli en rettsmedisin tekniker. Liker du å se på kriminalitet serier som CSI eller snapped.
Hvordan bli en rettsmedisin tekniker. Liker du å se på kriminalitet serier som CSI eller snapped.

Hvis du ønsker å bli en Forensic Science Technician, må du få enten en to år eller fire års utdanning. Du trenger minst en knytte grad i rettssystemet eller rettsmedisin for å få en oppføring nivå posisjon som assisterende tekniker. En bachelorgrad i et felt som kjemi, biologi eller fysikk vil få deg en jobb som profesjonell rettsmedisin tekniker. Hvis du ønsker å spesialisere seg i et bestemt område som ballistikk, kan du fortsette utdanningen ved å få din mastergrad. Høyskole grad problemer vil hjelpe deg å lære hvordan å samle og sikre bevis, skal skrive rapporter, samarbeide med kriminelle tjenestemenn, hvordan å teste prøvene, blant mange andre ting. Noen college programmer tilby reelle hendene på erfaring.

De fleste statlige høgskolene nå tilbyr programmer innen rettsmedisin. Men hvis din tid er begrenset, vil du kanskje vurdere å få din grad på nettet. Noen online skoler verdt å sjekke ut er europeiske InterContinental University, Kaplan University, eller South University. Selvfølgelig, det er mange andre å velge mellom.

Noen høyskoler vil gi jobb søk hjelp når du har din grad. Hvis ikke, er et bra sted å starte søket med European Academy of Forensic Sciences nettside.

En karriere i forensic science er svært givende. Hvis du ønsker å bli en forensic science technician.
En karriere i forensic science er svært givende. Hvis du ønsker å bli en forensic science technician.

Det vil alltid være behov for kvalitet Forensic Science Teknikere.