O2c

Hvordan bli en professor II

Selv om begrepet "professor" er ofte brukt

Selv om begrepet "professor" er ofte brukt, mange mennesker er fortsatt usikker på definisjonen. Professor II er en som underviser på høgskolenivå, men fungerer ikke heltid for høgskolen, dvs. han arbeider for et universitet eller en institusjon for høyere utdanning på en deltid - undervisning ett eller flere kurs i løpet av en enkelt semester og kan / ikke kan være trygg på å undervise framtidige semestre. Professor II ikke motta ytelser som liv, helse, arbeidsgiveravgift for pensjonering eller funksjonshemming forsikring.

College-nivå

College-nivå, med økende frekvens, blir undervist av deltid professorer enn fulltids fakultetet medlemmer, som det er lettere for universitetet å ansette en del tid professor til å undervise. Heltid fakultetet tjene på komiteer, drive forskning, råd studenter og dermed de gir mer støtte til institusjonen bortsett fra undervisning. Med vitenskapelige stillinger ledige eller blir kansellert eller heltid professorer slutte, er flere og flere professor II blir leid inn for å fullføre college kurs. Professor II har valget mellom å velge flere kurs for ett eller flere institusjoner, i sanntid og online, med fordelen av å tjene mer penger i forhold til heltidsansatte fakultetet medlemmer!

Komme i gang

Hvordan bli en professor II. Opprettholde en mappe for å holde alle pedagogiske og faglige dokumenter som din CV.
Hvordan bli en professor II. Opprettholde en mappe for å holde alle pedagogiske og faglige dokumenter som din CV.

  • Tjene deg en grad siden de fleste høgskoler og institusjoner er ute etter professorer med minst en mastergrad. Men noen karriere og community colleges har åpninger for professor II som har en bachelorgrad.
  • Opprettholde en mappe for å holde alle pedagogiske og faglige dokumenter som din CV, attester, vitnemål, etc. for enklere tilgang. Også skanne viktige dokumenter som er nødvendige for å søke på nettet lærerstillinger.
  • Bla gjennom nabolandet høyskoler for å sjekke om jobbannonser som de fleste steder har et fellesskap eller karriere college som ønsker å leie professor II.
  • Lage en profesjonell CV med all nødvendig utdanning og erfaring detaljer. Last opp din CV for arbeidsgivere på nettet og holde utskrifter hendig.
  • Forbered deg godt for et intervju. Mens vender et intervju panel på noe instituttet eller høyskole sikre at du kjenner dine kompetanseområder godt og gjør en god overbevisende presentasjon.

Lønn

  • Den gjennomsnittlige lønn pakken for undervist for jobbannonser er landsdekkende 23% mindre enn gjennomsnittlig lønn for alle andre jobbannonser på landsbasis. Som av januar 2010, er gjennomsnittlig lønn for professor II om 37320€.

Tips

Selv om begrepet "professor" er ofte brukt. Forbered deg godt for et intervju.
Selv om begrepet "professor" er ofte brukt. Forbered deg godt for et intervju.

  • De fleste institusjoner har en tendens til å ignorere ufullstendige søknader, derav at du har fylt ut alle nødvendig informasjon og festet alle nødvendige dokumenter.