O2c

Hvordan bli en profesjonell tegneserieskaper

Bli en profesjonell tegneserieskaper er en givende karriere, ikke bare økonomisk, men også kreativt. Dette yrket hjelper deg å nå ut til millioner av mennesker, og lar deg også til å uttrykke deg, foruten å være den best betalte jobb for kunstnere! Alle som har en kreativ hånd, en god fantasi for å matche det og besitter talent for tegning kan se på å bli en profesjonell tegneserieskaper. Dette er også en karriere som ikke krever spesiell utdanning og erfaring, men du må kanskje noen spesielle kurs for å forbedre eksisterende ferdigheter! Du kan tegne for magasiner, aviser, tv, forlag, nettsteder, reklamebyråer og diverse andre arbeidsgivere.

Hvordan bli en profesjonell tegneserieskaper. Komme i gang og få eksponering.
Hvordan bli en profesjonell tegneserieskaper. Komme i gang og få eksponering.

Du kan velge å jobbe for ...

  • Tegneserier som Cathy, Garfield, Dilbert, etc;
  • Animasjon funksjoner som Toy Story, Nemo, Istid, etc;
  • Tegneserier i blader;
  • Avis redaksjonelle tegneserier
  • Tegneserier som Batman, Spawn, etc;
  • Cartoon storybooks som The Cat i hatten;
  • Storyboards for fjernsyn og film;
  • Morsomme gratulasjonskort.

Komme i gang og få eksponering
Utvikle og forbedre ferdigheter som tegning, skriving, farge og skrift. Hvis du allerede er i skolen, bli kunst klasser eller annet slå opp spesielle kurs nærmere ditt område av bosted. Du kan også prøve å publisere tegneserier i skoleprosjekter eller den lokale avis. Bli med og fullføre praksisplasser, vil få erfaring som lærling på jobben gir deg mer selvtillit og innsikt i din type kunstverk. Lag en portefølje velge hva du synes er det beste arbeidet. Ta råd fra ekspertene, som professorer, freelancing tegnere, etc. Ta del i samfunnet hendelser i ditt område, se opp for slike hendelser i den lokale avisen.

Få leid.
Få leid.

Få leid
Bla gjennom for å få detaljert informasjon om de 10 beste markedene for artister og tegneserieskapere. Det er nødvendig for deg å finne ut hvem som er den rette personen / kontaktpunkt å få leid! Når du har kontaktpunkt, må du sørge for at du får det beste arbeidet oppført i din portefølje, sikre at du kjøper en god portefølje sak å vise arbeidet ditt!

Eksisterende fagfolk vil være i stand til å hjelpe måle arbeidet ditt og forberede deg til intervjuet, som vil være neste trinn. Sjekk rundt for å se hva selskapene rundt området du er ute etter i en tegneserieskaper. Selv om selskapet ikke har en passende rolle ledige for øyeblikket, sjekk for å se om du kan sende dem arbeidet for fremtidig referanse. Send inn ditt arbeid til så mange steder som du muligens kan!