O2c

Hvordan bli en profesjonell takstmann

Din karriere som profesjonell takstmann kan starte så tidlig som high school. En av de første skritt er å avgjøre hvorvidt du har en sann lidenskap for karrieren. Nyter og svært god i fag som geometri, trigonometri, algebra, tegning og tegning kan være en avgjørende faktor når man beslutter å satse på en karriere som profesjonell takstmann.

Etter videregående skole

Etter high school, vil neste steg i å bli en profesjonell takstmann være å finne en høyskole eller universitet som spesialiserer seg på dette feltet. Mange ressurser er tilgjengelig på nettet for å finne en skole som spesialiserer seg på kartlegging inkludert www.uscollegesearch.org og www.princetonreview.com . Forske skoler er viktig å starte din karriere som profesjonell takstmann. Selv om en fire-årig utdanning er ikke alltid nødvendig å bli en lisensiert landmåler, anbefales det og kan bidra til å øke din innsats og øke appell til potensielle arbeidsgivere.

Under college

Hvordan bli en profesjonell takstmann. Etter videregående skole.
Hvordan bli en profesjonell takstmann. Etter videregående skole.

Under college, er det viktig å bli involvert med lokale oppmåling bedrifter. Søknad om sommeren eller heltid praksisplasser er en fin måte å få foten i døren. Ingenting kan hjelpe deg å bli mer vellykket enn on-the-job erfaring, spesielt i kartlegging. Jo mer Feltet gang du har innhentet i løpet av college, jo nærmere du er å bli en profesjonell takstmann.

En av de mest nyttige ferdigheter i å bli en profesjonell takstmann er å vite hvordan du bruker Global Positioning System, eller GPS. Selv om kartlegging er en av samfunnets eldste yrker, og den samlede yrkesutøvelsen har ikke endret seg, har den gamle penn og papir teknikk for opptak poeng og posisjoner lenge blitt utryddet. Med fremskritt i moderne teknologi, dagens bedrifter nå bruker GPS for å registrere nøyaktig og plotte land. Høyskole eller teknisk klasser er tilgjengelig til å ikke bare lære deg hvordan du gjør dette, men for å oppdatere din kunnskap om de nyeste GPS-systemer.

Avhengig av staten

Avhengig av staten, er et bestemt antall år jobbet som landmåler vanligvis kreves før du er i stand til å skaffe seg en lisens. Mellom to til fire år er en minimal krav som må nås før du tar lisensiering eksamener. Når arbeidet ditt kriteriene er oppfylt, vil du være i stand til å ta de nødvendige lisensiering eksamener for staten og vil være ett skritt nærmere å bli en profesjonell takstmann.

Under college. Avhengig av staten.
Under college. Avhengig av staten.

Etter at du har fullført og bestått de nødvendige lisenser eksamener, vil du ønsker å oppsøke profesjonell sertifisering. Dette er normalt ikke et krav for å praktisere som en profesjonell takstmann, men det vil hjelpe deg å skille seg ut blant andre søkere til en stilling ved et firma.