O2c

Hvordan bli en profesjonell politimann

Denne artikkelen vil gi deg trinn og tips om hvordan å bli en politimann. Det er en god idé å starte med en grad i noen aspekter av strafferett. For gratis informasjon om akkreditert online skoler som tilbyr grader i rettssystemet, alt du trenger å gjøre klikke her .

Hvordan bli en profesjonell politimann. Mange barn vokser opp som ønsker å være politifolk.
Hvordan bli en profesjonell politimann. Mange barn vokser opp som ønsker å være politifolk.

Polititjenestemenn er godt respekterte medlemmer av ethvert fellesskap. Jobben er både givende økonomisk og følelsesmessig. Polititjenestemenn er godt kompensert for sin tid, og kompensasjon ofte inkluderer betale overtid, og en meget sterk pensjon. Mens stillingen kan kreve vold og livstruende aktiviteter, å være en politi tilbudet vil tilby deg er en følelse av stolthet uten sidestykke av mange andre yrker.

Mange barn vokser opp som ønsker å være politifolk

Mange barn vokser opp som ønsker å være politifolk, mens andre bestemmer seg for å gå inn rettshåndhevelse mye senere i livet. Uansett når du bestemmer deg for å bli en politimann, vil ha en godt balansert utdannelse alltid være en fordel når de søker styrken. Alle politiavdelinger vil kreve minst en high school utdannelse. Mange andre vil kreve enten en knytte grad, og noen vil kreve en bachelorgrad. De fleste politi avdelinger vil foretrekke enkeltpersoner å ha sine grader i hver rettssystemet eller psykologi.

Etter endt utdanning

Etter endt utdanning, er neste trinn vil du trenger for å fullføre søker for hver politiet. De fleste landsbyene vil akseptere politimann applikasjoner til alle tider, men de fleste vil faktisk ikke ansette en ny politimann med mindre deres budsjett er økt eller er det en ny stilling. Finne ut om politiet er å ansette er ganske enkelt, men krever at du ringe hver avdeling individuelt. I noen stater, kan det være lister som nevner hver avdeling som er å ansette.

Etter å ha søkt etter en politimann stilling

Etter å ha søkt etter en politimann stilling, vil en politiavdeling kontakte deg for å fortsette ansettelse og søknadsprosessen. Det første trinnet av søknadsprosessen er normalt en bakgrunn sjekk. En bakgrunn sjekk vil sørge for at du ikke har et kriminelt rulleblad, og ofte avdelingen vil intervjue dine venner og familie.

Det neste trinnet er normalt en fysisk test

Etter å ha søkt etter en politimann stilling. Det neste trinnet er normalt en fysisk test.
Etter å ha søkt etter en politimann stilling. Det neste trinnet er normalt en fysisk test.

Det neste trinnet er normalt en fysisk test. Siden til tider kan det være nødvendig å jage kriminelle, eller muligens få inn en fysisk krangel, vil politiet teste din fysiske form. Normale fysiske testene inkluderer kjører et par miles, gjør sit ups, og en benkpress test.

Den endelige testen er en psykologisk test

Den endelige testen er en psykologisk test. Disse inkluderer normalt en polygraph test for å bekrefte alt du skrev i søknaden. Siden du vil være i en posisjon av makt og vil bære et våpen, er en full psykologisk test svært viktig å sørge for at alle politifolk er mentalt stabil.

Etter å ha tatt alle testene

Etter å ha tatt alle testene, vil polititjenestemennene normalt rangere alle kandidatene basert på testresultatene. Etter rangering, vil politiet normalt jobbe seg nedover listen, og utdanne de høyest rangerte søkerne til alle de åpne politiet stillinger er fylt. Du kan forbedre sjansene dine for å gjøre det bra på testene ved å holde din utdanning strøm med online videreutdanning klasser i rettssystemet .