O2c

Hvordan bli en politiker

Sportsstasjoner er folk som tar med oss ​​de mest spennende øyeblikkene i idrett som de skjer. De legger til farge og følelser på alle bildene finish, buzzer beater og slå ut som utfolder seg i den store scenen av idrett. Hvis du naturligvis interessert i sport, og er en utadvendt person, så din beste første skritt er å få riktig utdanning.

Folk som ønsker å være i denne karrieren må ha en genuin forståelse og interesse for idrett. De bør være kjent med regler, forskrifter, legender og dagens stjerner, samt de lange stående poster og bragder i hver idrett. Dette gjør dem mer i stand til å forstå betydningen av hendelsene som de skjer. Dette fortrolighet kan gå langt i å vite hvor mye følelser eller energi kan brukes til å legge smak til levering deres.

Bortsett fra å være en sportsbil aficionado

Bortsett fra å være en sportsbil aficionado, å være en politiker er også om å være en stor høyttaler og være i stand til å si de tingene du har i hodet ditt i en raffinert og sammenhengende måte. Dette talent i tale kan bare gjøres bedre ved å ha en sterk forståelse av språket og sjargongen forbundet med sporten. Dette vil også omfatte å vite hvordan du skal skrive ditt materiale og injisere små slag av humor og vidd å etablere din egen stil sportscasting. Siden profesjon har også en visuell komponent, bør man også være komfortabel med å være på kameraet og ser bra samtidig. Det er flott å være en idrett fan, men man skal aldri overdrive spenningen nødvendig å uttrykke stemningen i situasjonen til enhver tid.

Hvordan bli en politiker. Utdanning.
Hvordan bli en politiker. Utdanning.

Utdanning. Fleste TV-stasjoner krever sine ansatte til å ha en grad i journalistikk, kommunikasjon eller relaterte programmer. Disse studieprogrammene er tilbudt i mange universiteter og høyskoler over hele landet. Eksponering for massekommunikasjon kurs ville hjelpe aspiranter til å bli kjent med hvordan TV-industrien kommer opp med show. De vil bli utsatt for hvordan å produsere forestillinger og gjøre etterarbeidet.

Erfaring. Arbeidsgivere ville vanligvis bare ansette søkere med en betydelig mengde erfaring allerede. Mens du fortsatt er på skolen, kan du registrere deg for internship og mindre prosjekter med mindre media antrekk. Skriver jobber og bidrag til publikasjoner kan også være en god stæsj til din CV. Når du er klar til å bruke, vil din arbeidsgiver sannsynligvis prøve å få deg til å gjøre en video-opptak av deg selv gjorde narr sportsbegivenhet dekning.

Det er ingen sertifiseringer og / eller lisensiering eksamener for dette yrket. Ta en mastergrad eller en doktorgrad-grad kunne definitivt forbedre og berike din kunnskap om feltet.

Ytelse og kampanjer. Kampanjer innen sportscasting er vanligvis diktert av ansiennitet og ytelse. Du vil legge merke til at bare de beste og de mer senior kringkastere er i stand til å gå opp stigen. Hvis du er utholdende og kompetent nok, bare være tålmodig, vil din tid komme. Mens du venter på din store gjennombrudd, prøv å forbedre din popularitet ved å være en gjest forfatter eller spaltist i sports magasiner og aviser. Siden du er også litt av en kjendis, ville du også trenger å være din egen kampanjer mann også.

Bortsett fra å være en sportsbil aficionado. Erfaring.
Bortsett fra å være en sportsbil aficionado. Erfaring.

Sportscasting er en spennende karriere fordi du kommer til å være i midten av handlingen. Underveis kan du også gjøre et navn for deg selv hvis du er i stand til å gi gode analyser om spill og sportsbegivenheter, og hvis du kan gi gode spådommer om utfallet av hendelser og kamper. Online kurs i kringkasting og kunst vilje gi deg ekstra kunnskap som kan hjelpe deg i din karriere.