O2c

Hvordan bli en plastisk kirurg

Hvis du er interessert vitenskap, medisin og kunst, bør du vurdere å bli en plastisk kirurg. Mens det tar år med dedikert tid på skolen, vil du bli belønnet med en stor karriere som kompenserer veldig godt! Følgende trinn skissere hva du trenger å gjøre for å bli en plastisk kirurg.

Trinn 1

Hvordan bli en plastisk kirurg. Begynne å forberede i videregående skole.
Hvordan bli en plastisk kirurg. Begynne å forberede i videregående skole.

Begynne å forberede i videregående skole. Hvis du vet tidlig i livet ditt som du ønsker å være en plastisk kirurg, bør du begynne å ta de nødvendige kurs i videregående skole. Ta biologi, kjemi og fysikk på seniornivå. Og bruke litt tid frivillig ved sykehus eller legekontorer hvis mulig. Du vil ønske å ha så mye erfaring og eksponering for det medisinske feltet som du nærmer med skolen.

Trinn 2

Gjelder for college. Forhåpentligvis uteksaminert du fra videregående skole med en god GPA, og du kom inn i universitet av ditt valg. Derfra må du fullføre en fire årig utdanning. Igjen, ta masse kurs i realfag - biologi, kjemi, fysikk, og så videre. Se inn kravene for ønsket pre-med program for å sikre at du har forutsetningene for programmet (en av dem er en høy GPA). Før du forlater college, ta MCAT (Medical College Admission Test). Studer lenge og hardt for dette, så det bestemmer hva pre-med programmet (hvis noen) vil du bli akseptert inn. Under siste år på college eller universitet, må du søke om å dine foretrukne medisinske skoler for opptak. Sørg for at du har midler til å betale for dette skolegang, som det vil være ganske dyrt.

Trinn 3

Komplett pre-med. Etter college, vil du bli forventet å fullføre pre-med programmet. I løpet av denne tiden, vil du ta generelle medisinske kurs og vil ikke være i stand til å spesialisere seg som en plastisk kirurg. Forvente å ha kurs i biokjemi, anatomi, pediatri, gynekologi, og så videre. Dette vil hjelpe deg til å bli en godt avrundet lege.

Velg ett av to ulike alternativer for å bli en plastisk kirurg bosatt. Se etter jobbmuligheter.
Velg ett av to ulike alternativer for å bli en plastisk kirurg bosatt. Se etter jobbmuligheter.

Når du treffer tredje år av pre-med, kan du erklære din spesialitet som plastisk kirurg. Gjøre noen undersøkelser på det europeiske Board of Plastic Surgery nettsted for å bekrefte din interesse i denne karrieren. Hvis du kan, fortsette å arbeide i det medisinske miljøet for å øke sjansene for å bli akseptert til plastisk kirurgi bosted på sykehuset av ditt valg.

Trinn 4

Velg ett av to ulike alternativer for å bli en plastisk kirurg bosatt. Etter pre-med, vil du bli pålagt å fullføre et bosted. Og for dette, har du to alternativer. Under den uavhengige modellen, vil du først fullføre et 3-årig generell kirurgisk residency etterfulgt av 3 år en plastisk kirurgi bosted. Eller, under den integrerte modellen, kan du velge å ha hele 6-7 år bosted fokus på alle de nødvendige kirurgiske trening.

Trinn 5

Se etter jobbmuligheter. Som din plastisk kirurgi bosted kommer til en slutt, må du begynne å lete etter jobber. I de siste årene av bosted din, begynner å holde øynene åpne for plastisk kirurgi åpninger både på sykehusene du gjorde ditt bosted på og andre. Når du har tatt riktig bord eksamen i staten (som mandat av europeiske Board of Plastic Surgery), vil du bli betraktet som en fullt lisensiert plastisk kirurg. Etter dette tidspunktet kan du trygt søke på jobb og skriv inn din karriere som en plastisk kirurg.