O2c

Hvordan bli en papirkopi redaktør

En papirkopi redaktør er en svært utfordrende yrke, en jobb som er ganske etterspurt i disse dager for aviser, magasiner og andre bokutgivelser. Å være en kopi redaktør krever masse ferdigheter for å være kvalifisert, gitt at papirkopier redaktører er ansvarlig for den siste etappen av noen stykke skrive. Kopiere redaktører er de som rette typografiske feil funnet på en skriftlig materiale inkludert staving, grammatikk, ordbruk og selv skrive stil. Skrivestilen og ordene som brukes i en artikkel er for det meste undersøkt av kopier redaktører med diskresjon, siden publikasjoner har ulike retningslinjer og krav for innhold konsistens. Korrekturlesing er også en del av en kopi redaktør plikt, som til tider legger press på deres arbeid, for kopi redaktører vil måtte ta en ekstra titt for tekniske og typografiske feil etter revidere en artikkel en gang. Kopiere redaktører for lesestoff har også makt til å revidere innholdet i artiklene fremlagt for dem. De fleste publikasjoner lar sine kopiere redaktører å skrive artikler som inneholder plagiert innhold, villedende eller unøyaktig fakta, samt injurierende innhold for å hindre søksmål. Kvalifiserte papirkopier redaktører er vanligvis journalister, reportere og akademikere i journalistikk. Men hvis du kan bevise at du har de nødvendige ferdigheter for jobben, så kanskje du kan forfølge denne karrieren uten å ha en høyskole grad i journalistikk. Her er noen trinn for å hjelpe deg med å bli en papirkopi redaktør.

Trinn 1

Søk etter ledige stillinger. Du kan starte søket etter ledige stillinger i lokal avisen rubrikkannonser eller over Internett. Det er best å starte med avisbedrifter ligger innenfor byen. Det er også andre ikke-avis redigering jobber der du kan bruke din entusiasme til å begynne med.

Trinn 2

Hvordan bli en papirkopi redaktør. Søk etter ledige stillinger.
Hvordan bli en papirkopi redaktør. Søk etter ledige stillinger.

Begynne i det små. Hvis du føler at du fortsatt mangler redigering erfaring, kan du begynne å bruke til små forlag eller non-profit organisasjoner andre enn aviser. Prøv å jobbe med dem for å utvikle dine ferdigheter og til å teste deg selv hvis du virkelig forberedt for dette yrket. Starter liten vil også nytte for deg, siden dette vil bidra til å bygge opp din CV. Dette er en god måte å lære og praktisere før du lar deg ut i det fri.

Trinn 3

Bli kjent med noen som jobber i en avis selskap. Ha forbindelser vil definitivt være en fordel for deg, så de kan informere deg om ledige stillinger, og de ​​kan også gi deg råd om hvordan du kan sende inn søknaden vellykket. Hvis du ikke kjenner noen som jobber på den lokale papir, og deretter finne en måte å bli kjent med noen. Prøv å ringe deres kontor etter arbeidstid og prøver å snakke med kopi pulten sjef. Når du har nådd ham, forklare ham hvorfor du ringer og prøver å være så vennlig som mulig. Også prøve å møte opp med ham, hvis han ikke er opptatt, tilbud om å kjøpe ham en drink eller middag i bytte for mentorer eller råd om hvordan du kan bli en vellykket kopi editor som ham.

Trinn 4

Forbered deg på en kopi redigering test og intervju. Dette er den viktigste delen, fordi hvis du passerer testen og har lykkes i intervjuet, bør du utvilsomt lande jobben. Redigering testen inkluderer AP stil, grammatikk, rettskrivning, tegnsetting og generell kunnskap.

Trinn 5

Bli kjent med noen som jobber i en avis selskap. Forbered deg på en kopi redigering test og intervju.
Bli kjent med noen som jobber i en avis selskap. Forbered deg på en kopi redigering test og intervju.

Være konkurransedyktig. Det er viktig å holde deg oppdatert når det kommer til generell informasjon og programvareprogrammer. Som du forventer, sjekker faktiske detaljer er en stor del av jobben din, vil det være nyttig hvis du allerede er kunnskapsrik av innholdet du leser. Kunnskap i dataprogrammer som gjør sideoppsett som QuarkXpress og Adobe InDesign er også et pluss.