O2c

Hvordan bli en PADI rescue diver

Beslutningen om å bli en PADI Rescue Diver vil kreve en sunn og trim kroppsbygning og masse utholdenhet. I de fleste tilfeller er svømme til overflaten lang og anstrengende i åpent vann strømmer, så vær sikker på at du er klar for å møte de fysiske kravene. I tillegg vil PADI redningsarbeider være bærer et offer, kanskje en av dødvekt, med litt svømming innsats bidratt til å komme til overflaten.

Hvordan bli en PADI rescue diver. For dykkeren som ønsker å få et forsprang på tekstlig materiale.
Hvordan bli en PADI rescue diver. For dykkeren som ønsker å få et forsprang på tekstlig materiale.

PADI Rescue Diver Kurset er åpent for personer som har fått en Advanced Open Water sertifisering og har fullført et CPR-programmet i løpet av de siste 24 månedene. De nedre aldersgrense kan variere, men Junior Rescue Diver sertifikat er tilgjengelig på minimum 15 år.

Den førsteklasses kandidat for en PADI Rescue Diver sertifisering må være en person som kan reagere raskt under press og er i stand til å løfte mer enn sin egen kroppsvekt. Expert opplæring blir gitt for å håndtere offer panikk mens under vann, og hvordan å administrere nødoksygen til distressed dykker. En godt kvalifisert Padi redning dykke kurset vil også forberede studentene til å håndtere førstehjelp prosedyrer og ta dem gjennom en myriade av dykke-relaterte ulykkesscenarier.

PADI Rescue Diver må lære å mestre alle former for søk og redning teknikker, for å inkludere "the missing dykker" krise som vil være en strategisk team innsats for å finne offeret. PADI Rescue Diver vil være svært dyktige i alle aspekter av utstyret fungerer og beredskap, og i stand til å tilpasse seg i et brøkdels sekund til vannforhold og natur av redningsaksjonen. I tillegg bør en topp verksted og sertifisering senteret også gi inngående opplæring i å redde livet i havet.

Hvordan bli en PADI rescue diver.
Hvordan bli en PADI rescue diver.

Omfattende opplæring for å bli sertifisert som en redning dykker vil innebære lærebok lesing, quizer fra hvert kapittel, foredrag fra erfarne fagfolk, dykk i åpent vann og en avsluttende eksamen. Dykk i åpent vann vil simulere en eller to livstruende situasjoner, med en av instruktørene som spiller rollen som offer. Studenten vil være ansvarlig for å vedta redningsaksjonen fra start til slutt, og bringer offeret til overflaten. Dette er en svært alvorlig øvelse, ofte utført under vanskelige forhold, og vil avgjøre om du er klar og kvalifisert til å motta din sertifisering. Studenten må være rolig, våken og i stand til å svare med lynraske reflekser for å bli tildelt sertifikatet. Ingen feil tillatt.

For dykkeren som ønsker å få et forsprang på tekstlig materiale

For dykkeren som ønsker å få et forsprang på tekstlig materiale, er det dykke pakken kurs tilgjengelig med en manuell sammen med en rekke foredrag på DVD. Dette er en effektiv metode for å takle sertifiseringsprosessen, som det vil tillate deg å tempoet selv med lesestoff. Deretter, når du er klar, kan du melde deg på en offisiell PADI Rescue Diver-kurset tilgjengelig i de fleste av de beste dykkersteder rundt om i verden. Hvert kurs rammeverk vil variere, men tillater deg selv minst en uke for å møte eksamen krav for live-scenarier og skriftlig eksamen.