O2c

Hvordan bli en mycologist

Mykologi er en av grenene av biologi

Mykologi er en av grenene av biologi. Mycologists studere hvordan sopp vokse og hvordan det kan være nyttig for oss mennesker. For noen tiår siden var Mykologi faktisk bare betraktes som en del av botanikk. Hvis du er ute etter å komme inn i denne karrieren, er det ikke vanskelig. For å bli en mycologist, dette er ting som du må huske på og følge:

Hvordan bli en mycologist. Fokuserer på temaer som er opptatt av mykologi.
Hvordan bli en mycologist. Fokuserer på temaer som er opptatt av mykologi.

  • Fokuserer på temaer som er opptatt av mykologi. Du trenger å fokusere på vitenskap relaterte fag, spesielt biologi, kjemi, fysikk, informatikk og matematikk. Du trenger disse når du blir mycologist siden du skal håndtere livet prosessen sopp, dets struktur, gener, fysiologi, klassifisering, vekst, og hvordan vi som mennesker kan bruke det til vår fordel. For å gjøre dette, trenger du grunnleggende kunnskap om hvordan man skal håndtere instrumenter i laboratoriet.
  • Observere aktivitetstildelingene av mycologists. Mange laboratorier er åpne for å ta i traineer å hjelpe dem i laboratoriet. Du kan prøve det ut bare for å se om dette er virkelig hva du vil gjøre. Det er best at du er sikker på hva du ønsker før du investerer din tid og krefter på å bli en mycologist. Du kan også gjøre forskning og se utvalget av arbeidet Mycologists. Prøv å finne ut så mye du kan om Mycologists slik at du vet hva du skal få deg inn.
  • Start fra å være et laboratorium assistent. Kvalifikasjoner for laboranter varierer fra stat til stat. Finn et laboratorium hvor du vil kvalifisere til å bli et laboratorium assistent. Det er korte kurs som du kan ta for å bli sertifisert til å gjøre dette. Når du vet at du er kvalifisert for en jobb som laboratorieassistent gjelde i en mykologi laboratorium der du kan forbedre dine ferdigheter og lære mer om de emnene som du trenger når du blir mycologist.
  • Ta en bachelor grad i botanikk, mikrobiologi eller biologi. Botanikk, mikrobiologi og biologi er kursene som du bør ta hvis du ønsker å bli en mycologist. Dette er de forutsetning kurs til å ta opp den spesialiserte kurs i mykologi. Må du ta opp emner som involverer biologi, kjemi, fysikk, informatikk, eller matematikk.
  • Se etter arbeid knyttet til mykologi. Med en bachelorgrad i biologi, mikrobiologi, eller botanikk, kan du søke på jobber som biologisk forsker, teknisk salgsrepresentant, forskning eller laboratorium assistent eller en high school biologi lærer. Her kan du allerede begynne å fokusere og trene for mykologi.
  • Ta en mastergrad relatert til biologisk vitenskap. Grader knyttet til biologisk vitenskap har biologi, mikrobiologi, botanikk, marinbiologi og mer. Med en mastergrad i disse feltene, kan du se mer inn anvendt forskning jobber i mykologi. Dette vil ta din karriere til et høyere nivå og føre til mer intensive arbeidsplasser i mykologi.
  • Få en Ph.D. for å integrere din karriere til intensiv anvendt forskning i mykologi, trenger du en Ph.D. i biologisk vitenskap. Med en doktorgrad i biologisk vitenskap, kan du fullt komme inn mykologi og bli en mycologist.


Husk at holdningen er også en viktig faktor i å bli en mycologist

Husk at holdningen er også en viktig faktor i å bli en mycologist. Du må være i stand til å håndtere andre forskere i jobben din. Det er tider når du skal jobbe med et team, og andre når du er nødt til å arbeide på egen hånd. Til slutt, vil du begynne lede andre til å gjøre forskning arbeid for å hjelpe menneskeheten ved å bruke informasjonen du finner i mykologi.