O2c

Hvordan bli en marine pilot

Bli en Navy pilot kan egentlig høres spennende, men ikke alle som ønsker å være en Navy pilot kan bli ett. Sterkt ønske, ren talent og solid vilje må tilbake til deg hvis du virkelig ønsker å bli en Navy pilot. Her er noen av de tingene du bør vurdere om drømmen om å fly for Sjøforsvaret.

Hvordan bli en marine pilot. Å søke på en naval academy.
Hvordan bli en marine pilot. Å søke på en naval academy.

  • Plan. Du må sørge for at å bli en Navy pilot er det du virkelig ønsker. Og husk at det vil ta tid før du kan virkelig være en Navy pilot, vil ikke alle Navy offiserer blir piloter. Du har også valget mellom å bli en Navy pilot og en Air Force pilot. Disse to er svært forskjellige, så det er veldig viktig å tenke gjennom dette grundig før du tar det første skrittet.
  • Krav. Hvis du valgte å bli en Navy Pilot, må de grunnleggende krav være oppfylt. Noen av disse blir en borger av det landet du ønsker å tjene, blir oppført med Sjøforsvaret i en alder av 18 og bli en offiser før du slår 28. Det er også visse fysiske, medisinske, bakgrunn og psykologiske tester som du må gjennomgå. Og ikke glem din visjon må være bedre enn 20/40 uten noen korreksjon og må nå 20/20 når korrigert. Visse øyeproblemer som fargeblindhet og dybdesyn problemer vil også være grunnlag for diskvalifisering. Du må også ha en bachelorgrad for å bli offiser, hvis du allerede bruker en har en befalsskole for å bli tatt i bruk. Dette vil ta litt tid, men det er et krav.
  • Å søke på en Naval Academy. Etter å ha passert alle de grunnleggende kravene, må du søke om Naval Academy. Søknadsprosessen for Naval Academies variere fra ett sted til et annet, men det kjent at de for å være svært selektiv, derfor er det svært få av søkerne akseptert. Noen av kvalifikasjoner er: gode akademiske poster, og være aktive i samfunnet og sport. Naval Academy programmet tar vanligvis fire år med både foredrag og ekstrem fysisk trening kombinert.
  • Testen. Uteksaminert fra Naval Academy ennå ikke er realisering av dine drømmer om å bli en Naval pilot. Men vi kan si at du får det. Nå må du passere Aviation utvelgingsPrøve Batteri som er test for å vurdere deg matematikk, luftfart ferdigheter, nautiske visdom. Det vil også måle ditt ønske i luftfart og mekanisk aptitude, så bedre forberedt for dette som denne testen kan indikere om du kommer til å fly et fly eller ikke.
  • Flight screening. Du må gjennomgå 25 timer eller mer trening fra en sertifisert flyinstruktør. Etter forelesningene du trenger å gjøre ikke mindre enn 3 soloflyging, inkludert en langrenn tur. Du kan hoppe over dette trinnet hvis du allerede eier et flygersertifikat, enten det er rekreasjon eller privat lisens.
  • . Flyskole Bruk på en lokal Navy Flight School, opplæring vil som regel innebære både forelesninger og fysisk aktivitet. I denne delen vil du nå kunne velge hva flyet du ønsker å fly.

Plukk flyet som du liker. Fullføre opplæringen, og forberede deg til å fly din vei til målet ditt.