O2c

Hvordan bli en limt låsesmed

En limt låsesmed er garantert av et bonding som refunderer en klient for tap som er forårsaket av feil arbeid av låsesmed. Dette sikrer kunden en høy standard av service kvalitet. Å bli en limt låsesmed, må en person få akkreditering fra en offentlig etat ved å oppfylle visse krav.

Her er fremgangsmåten for å bli en limt låsesmed:

  • Trene for å bli en låsesmed. Finn en legitim locksmithing klassen online eller via gule sider. Sjekk kursene hvis de dekker de kunnskaper som nøkkel duplisering og lås reparasjon. Du kan også tjene som lærling med en erfaren låsesmed i flere år som en alternativ form for utdanning. I alle fall finne en plass på sidelinjen å støtte deg mens under trening.
  • Forhøre seg med lokale konsesjonskrav. De kan inneholde et behandlingsgebyr, thumbprint og fotograf, pedagogisk diplom og en test. Send inn alle krav og sjekk om du er kvalifisert for en lisens. Det er en mulighet for at byen du opererer i ikke regulere låsesmed aktiviteter, og du kan bli vurdert bare en vanlig bedrift med de vanlige krav, som bare gjør bonding er desto viktigere å etablere kvaliteten på arbeidet ditt.
  • Søk etter en bonding. Du kan se etter dem gjennom den aktuelle etat, i magasinet annonser eller på nettet. Fyll opp søknadsskjema og sende kravene. Tiltre en bakgrunn sjekk. Undersøke deres bånd uttalelse og sjekk hva som kvalifiserer for refusjon.
  • Blir ansatt med en legitim locksmithing selskap. Bygge opp nok erfaring til å starte din egen låsesmed virksomhet. Bli venner med forskjellige klienter, perfeksjonere kunderelasjoner ferdigheter og imponere dem med kvaliteten på arbeidet ditt. Har en mer erfaren kollega se over arbeidet ditt og ta deg tid til å korrigere dine konsekvente feil. Vær oppmerksom på de nødvendige prosedyrer en låsesmed selskap trenger for å fungere i byen.
  • Bli en freelance låsesmed. Når du har lagret nok kapital og kjøpte nok erfaring, kan du åpne opp butikken med en under-betjent delen av byen og markedsføre virksomheten din med skilt, flygeblad og visittkort. Vise limt status fremtredende og vise listen over legitimasjon kunder de ber om det. Kle profesjonelt og stelle deg selv: Husk at du er i bransjen for å gi sikkerhet og kunder kan nekte tjenesten hvis de ikke føler seg trygge med utseendet ditt. Oppmuntre virksomhet basert på anbefalinger og attester.
  • Unngå fordreier selv som en limt låsesmed hvis du ikke er. Lokale instanser, liming selskaper og rivaliserende låsesmeder sterkt beskytte sine limt status og umiddelbart rapportere alle som feilaktig fremmer seg selv i samme liga. Du kan muligens bli svartelistet og selv siktet for svindel hvis du forsøker å gjøre det.

Hvordan bli en limt låsesmed. Trene for å bli en låsesmed.
Hvordan bli en limt låsesmed. Trene for å bli en låsesmed.

Være profesjonelle gjennom hele din karriere, det tar bare en dårlig feil å ødelegge ryktet ditt. En misfornøyd klient kan rapportere dårlig oppførsel eller utførelse online og merke deg for alltid, limt eller ikke. Også oppmerksom på at locksmithing virksomheten er nøye overvåket av politiet.