O2c

Hvordan bli en lekter pilot

Bli en lekter pilot er ingen enkel bedrift

Bli en lekter pilot er ingen enkel business. Det er mange forskjellige spesifikasjoner du trenger for å fullføre. Du vil også måtte trene i lang tid. Men om å være en lekter pilot er din lidenskap, så er det ingenting som burde stoppe deg fra å gjøre det.

Her er noen tips om hvordan å bli en lekter pilot:

Hvordan bli en lekter pilot. Kjenn den interne driften av en lekter.
Hvordan bli en lekter pilot. Kjenn den interne driften av en lekter.

  1. Kjenn den interne driften av en lekter. En lekter er spesielt utviklet for å transportere tunge varer. I motsetning til vanlige båter, er bunnen av en flat lekter. De er spesielt bygget for å gå på elver og kanaler, ikke hav og sjø. Dette er fordi den siden av lekteren er vanligvis åpen, med bare en liten og tynn rekkverk støtte på sidene. Dermed kan det ikke stå for mange tidevann. Kostnadene til transport av varer ved hjelp av lektere er vanligvis lav. De er mange typer lektere. Som en lekter pilot, er det viktig å vite hva slags lekter du skal kjøre, som dere alle de har mange forskjellige teknikker. Noen lektere har ikke propeller, og trenger å bli tauet bort ved hjelp av taubåter. Det er opp til lekteren pilot å bruke ulike teknikker for å manøvrere seg gjennom tunneler og elver.
  2. Du må gå på skole for å være en lekter pilot. Fordi å være en lekter pilot er veldig teknisk, vil du trenger formell utdanning for å bli en. Det er mange skoler å velge mellom. Du bør imidlertid være forsiktig i å velge en fordi ikke alle skoler har de nødvendige standarder for opplæring, sertifikater og vakthold sertifisering. Din skole vil forberede deg for en lisens eksamen du må passere før de blir en lekter pilot. De Europa Coast Guard lisensiering standarder vil gjelde, så du blir nødt til å velge skolen din med omhu. Sørg for at din trening er tilstrekkelig.
  3. Forbered førerkort. Dette høres kanskje rart ut, men mange mennesker som ønsker å bli lekter piloter ofte blir overrasket over å finne at førerkort er nødvendig for å få en jobb som en lekter pilot. Det vil hjelpe hvis posten er klart.
  4. Samle disse timene! Du trenger 720 timer med erfaring, så begynne å jobbe på dem! Pass på at du jobber hardt. Du kan få oppgraderinger slik at du kan få et bedre nivå på å være en lekter pilot. Hvis du samler nok timer, kan du være i stand til å ta en mastergrad oppgradering test. Ta oppmerksom på at selv om du passerer Masters Upgrade test, vil du fortsatt nødt til å passere en dopingtest. Sørg for at du er rusfri, slik at du kan være verdig til å bli en lekter pilot.
  5. Før bli en fullverdig lekter pilot, må du passere noen fysiologiske tester. Disse inkluderer en fysisk eksamen, og diverse andre tester for å se om du kan ta belastningen av å være en lekter pilot. Dessuten vil alle av treningen må bekreftes for å sikre at de er ekte.

Bli en lekter pilot krever mye hardt arbeid

Bli en lekter pilot krever mye hardt arbeid. Du trenger besluttsomhet og lidenskap. Hvis du ønsker å bli en lekter pilot, følg disse enkle trinnene.