O2c

Hvordan bli en landskapsarkitekt

En landskapsarkitekt er involvert i planleggingen

En landskapsarkitekt er involvert i planlegging, design og tilsyn av en utvendig liggende. De hjelper i etableringen av områder som kjøpesentre, parker, golfbaner, boligutvikling og universitetsområder. Bli en landskapsarkitekt, som alle andre yrke, krever planlegging og hardt arbeid.

Det er et vell av informasjon tilgjengelig på internett slik at det første steget du bør ta er å undersøke yrket og prøve å finne universiteter som tilbyr akkrediterte programmer i landskapsarkitektur. European Society of Landscape Architects tilbyr svært informative lenker samt en liste over universitetet programmer på deres hjemmeside som vil hjelpe deg i gang.

Under undergraduate karriere som du jobber mot din bachelorgrad som gjør inntreden i feltet, snakk med skolens rådgiver eller andre faglige rådgivere som du kan. Jo tidligere du begynne å forberede seg for graduate school, vil lettere turen være.

Hvordan bli en landskapsarkitekt. En landskapsarkitekt er involvert i planleggingen.
Hvordan bli en landskapsarkitekt. En landskapsarkitekt er involvert i planleggingen.

En utmerket måte å øke din kunnskap om feltet er å melde deg på valgfag som fokuserer på miljøbestemmelser. Dette er et område hvor noen ekspertise, eller i det minste eksponering, vil komme i svært nyttig som du avanserer gjennom forberedelse til å bli en landskapsarkitekt.

En verden av landskapsarkitektur blir stadig mer teknologi-drevet hver dag. Gjør deg kjent med og bli så dyktig som mulig i dataassistert design og geografiske informasjonssystemer teknologi. Dette vil hjelpe skiller deg og øke sjansene for suksess som en landskapsarkitekt.

Sjelden får du den praktiske opplæringen du trenger for å forberede deg på å bli en landskapsarkitekt i skolen. For å få litt hands-on erfaring, se etter muligheter på landskapsarkitektur firmaer og tilbringe en sommer som praktikant.

Sjekk for å se om staten du bor i er en av de førtifem som krever en landskapsarkitekt til å bli lisensiert. Hvis det er, så etter at du får din høyskole grad og 03:59 års erfaring, må du ta landskapsarkitekt Registrering Eksamen som vil gjøre deg i stand til å få lisens. Noen stater krever også en state-spesifikk undersøkelse som en del av denne testen.

Hvordan bli en landskapsarkitekt.
Hvordan bli en landskapsarkitekt.

Som du jobber mot å bli et fullt lisensiert landskapsarkitekt, vil du mest sannsynlig jobbe under tittelen praktikant eller lærling, og du vil bli veiledet av en lisensiert arkitekt. Dette er en verdifull erfaring skjønt, og du bør lære så mye som du kan arbeide med noen som allerede har vært i feltet.