O2c

Hvordan bli en HR assistent

En verden av Human Resources (HR) kan være en fartsfylt og spennende karriere feltet. Hvis du har noen interesse i å håndtere de ansatte i en mellomstor eller stor bedrift, så Human Resources kan bare være stedet for deg, og det beste stedet å starte er som en HR assistent.

En av de beste tingene du kan gjøre for å få en etappe opp på å bli en Human Resources assistent er å ha et beslektet høyskole grad. Noe langs linjene av en virksomhet grad vil vanligvis tjene deg veldig godt, men en grad i HR er ideelt. Du kan også tjene denne graden online - bare klikk her for informasjon om hvordan du registrerer med en flott online skole. Å ha en høyskole grad i et beslektet felt er ikke nødvendig, tankene, men veldig nyttig. Hvis du har en, så det vil ikke skade ansettelsesprosessen!

Hvordan bli en HR assistent.
Hvordan bli en HR assistent.

En annen fantastisk måte å få foten i døren til en Human Resources-avdelingen er gjennom et internship! Mest alle store selskaper har helårig internship-programmer, og nesten alle av dem vil ha vil ha intern ledige stillinger i sin HR-avdeling. Å få en internship kan gi deg hands on, virkelige verden opplever i en HR-avdelingen samt potensielt åpne en dør for en fulltids stilling innenfor samme selskap. Du vet aldri hvem du vil imponere løpet av tiden det! Også det aldri vondt din CV å vise at du har hatt virkelige verden erfaring på et anerkjent selskap.

Hvis du ikke klarer å få et internship på grunn av restriksjoner som blir for tiden på college, frykt ikke! Det er fortsatt mulig å få en oppføring nivå jobb ved bedriften der du ønsker å jobbe. Du kan alltid jobbe deg opp til å være en HR assistent, hvis ikke hoppe rett i den posisjonen! Du trenger bare å vite hvor du ønsker å jobbe. Når du vet hvor du ønsker å arbeide, finne ut hvordan du søke på ledige stillinger. Selvfølgelig, er et selskap som for øyeblikket ikke ansette i sin HR avdeling mye mindre sannsynlig å få deg på som en ny medarbeider enn en som desperat trenger flere HR assistenter.

En flott måte å hjelpe deg med å lande den første HR assistent jobb er å kjenne noen som jobber for det samme selskapet. De kan gi deg en fantastisk anbefaling, eller enda raskt spore deg til et ansikt til ansikt intervju! Du vet aldri hva dine venner og familie er i stand til å gjøre for å hjelpe deg fremme din karriere før du spør! Hvis det viser seg at du ikke kjenner noen som jobber på en bedrift der du ønsker å søke, bare prøve å spørre om de kjenner noen som gjør det. Venner av dine venner kan være mektige allierte i den profesjonelle verden, og bør aldri bli regnet ut! Du kan også gi deg selv en fordel ved å fortsette å fremme din utdanning mens du leter etter arbeid - de ekstra studiepoeng kan bare gi deg de ekstra ferdighetene du trenger for å lande drømmejobben. Online klasser i HR er perfekt for sliping dine ferdigheter.

Hvordan bli en HR assistent.
Hvordan bli en HR assistent.

Så, få ut det og lande som HR assistent jobb!