O2c

Hvordan bli en careflight sykepleier

En CareFlight sykepleier er en sykepleier som er høyt utdannet og har mer erfaring i akuttmedisin, kritisk omsorg og avansert livredning. De trenger mer spesielle ferdigheter spesielt på intensiv fordi de vanligvis håndtere kriser. Ulike situasjoner krever egenskapene til en CareFlight sykepleier. CareFlight sykepleiere er nødvendig av medisinske beredskap team for å behandle pasienter som kom fra fjerntliggende områder, mens fly inn til et sykehus eller helseinstitusjon. Medisinske team som haster videre til katastrofe områder som Vehicular ulykker, jordskjelv eller andre katastrofer trenger også CareFlight sykepleiere til å jobbe med dem og behandle skadde pasienter under transport med helikopter til nærmeste sykehus. Flight sykepleiere er også nødvendig til tider av store flyselskapene. De kan reise med folk som trenger legehjelp og har visse medisinske behov. Hvis du ønsker en mer givende jobb som sykepleier, kan du vurdere å bli en CareFlight sykepleier. Her er noen tips for å hjelpe deg å oppnå dette målet.

Hvordan bli en careflight sykepleier. Lær mer om jobben ansvar for en careflight sykepleier.
Hvordan bli en careflight sykepleier. Lær mer om jobben ansvar for en careflight sykepleier.

  • Være en sykepleier. Erfaring i kritisk omsorg kan hjelpe deg å bli en vellykket CareFlight sykepleier.
  • Lær mer om jobben ansvar for en CareFlight sykepleier. Forstå hvordan denne karrieren begynte. Du kan kontakte CareFlight organisasjonen i Australia for å lære mer informasjon om denne karrieren.
  • Finpuss din kommunikasjon og kundeservice ferdigheter. Hvis du ønsker å bli en CareFlight sykepleier, du trenger også å utvikle disse ferdighetene siden du ville være å håndtere med pasienter og andre folk mesteparten av tiden. Det finnes tilfeller der du må delta i samfunnstjeneste hendelser og i noen treninger og seminarer.
  • Gjennomgår forhånd opplæring innen kritiske omsorg. Dette er noen av de områdene du trenger å være sertifisert eller for å få opplæring for: Basic og Advance Cardiac Life Support, Trauma Life Support, og Pediatric Advance Life Support blant annet. Dette kan ta år, men du kan også ta spesialiserte programmer designet for CareFlight sykepleiere. Sjekk ut web for virksomheter som tilbyr denne type trening for sykepleiere som ønsker å bli CareFlight sykepleiere. Vær oppmerksom på at trening kan være streng og tøff og innebærer flere timer for både in-flight og feltkurs.
  • Bli med på en profesjonell air-medisinsk gruppe eller organisasjon. Sørg for at du delta på deres møter, og at du kjenner folk i organisasjonen og i bransjen.
  • Kontroller at du har nok on-the-job experience. Tre eller flere års erfaring som en kritisk omsorg sykepleier for eksempel vil gjøre deg mer forberedt som en CareFlight sykepleier. Du trenger også erfaring i riktig håndtering av alle typer pasienter.
  • Vite hvem dine mulige arbeidsgivere er. Arbeidsgivere som vanligvis får tjenester av fly sykepleiere er privatpersoner, sykehus, samfunnet helseinstitusjoner, store flyselskaper og medisinsk beredskap team. Du kan også søke på luftambulanse selskaper.


Siden denne jobben krever en høy ferdighetsnivå

Siden denne jobben krever en høy ferdighetsnivå, er søkere til CareFlight sykepleier noen ganger utstyrt med gratis flyreiser for jobbintervjuer. Lønnen er høyere enn hva en vanlig sykepleier mottar. Gjennomsnittlig forventet lønn er 41800€ årlig.