O2c

Hvordan bli en bounty hunter i North Carolina

Dusørjegere kan få en jobb i Nord-Carolina

Dusørjegere kan få en jobb i Nord-Carolina. De er også kalt kausjon løpere, som refererer til personer som er ansatt eller innleid av en kausjon bindingen selskap til å hjelpe dem å pågripe tiltalte som ikke klarte å møte i retten. Med andre ord, dusørjegere i North Carolina bistå kausjon bondsman som samhandler med domstolene direkte. Dusørjegere i North Carolina er underlagt en rekke bestemmelser og forskrifter. De må også ha en lisens.

Som i en annen jobb

Som i en annen jobb, er lønnen et hovedanliggende. Som en generell regel, er den forventede lønn for en dusørjeger mer eller mindre 10 prosent av mengden av den opprinnelige kausjon. En neophyte bounty hunter kan få 18660€ i året. Mer erfarne kausjon løpere kan tjene hundre tusen dollar eller enda mer årlig.

Hvis du er interessert i å bli en bounty hunter i delstaten North Carolina, må du følge disse retningslinjene.

  • Gjør deg kjent med kravene. Du må være bosatt i Nord-Carolina. Hvis du bor et annet sted, må du overføre til North Carolina. Det kreves også at du har bodd i North Carolina i minst seks måneder før du søker. Du må være 18 år og oppover. Du må ha noen utestående kausjon bindingen forpliktelser og ingen forbrytelse overbevisning.
  • Være kunnskapsrik om lokale lover og regler og utstyre deg selv med de nødvendige ferdigheter som forskning, kommunikasjon, slåss ferdigheter samt overvåking teknikker. Alle disse vil hjelpe deg å passere din eksamen som vil måle hvor godt du vet og forstår kausjon bindingen virksomheten.
  • Tenk å få en grad i politi eller strafferettslige. Hvis du ønsker å være en vellykket bounty hunter, ville ha en grad i disse feltene være en fordel.
  • Se etter en arbeidsgiver. Husk at freelance skuddpremie jakt anses som ulovlig i North Carolina. Du må derfor være ansatt en kausjon bindingen selskap. Det ville være lettere å få en arbeidsgiver hvis du er utdannet eller kunnskapsrike som tidligere meldt. En av de konsesjonskravene er en fullmakt utstedt av en profesjonell kausjon bondsman. Sørg for at du har dette.
  • Ta 20-timers kurs. Sjekk med North Carolina Forsikring avdeling om dette kurset. The Insurance State department regulerer dusørjegere og problemstillinger sine lisenser.
  • Ta testen. Du vil bare ha en lisens når du består eksamen. Staten Insurance avdelingen forvalter den skriftlige prøven, som har som mål å vurdere hvor godt du vet og forstår de lover i North Carolina spesielt om kausjon, og andre relaterte områder som er forbudt praksis og kausjon obligasjoner terminologier. Testen har hundre flervalgsoppgaver. Ståkarakter er 70 prosent, og du vil bli gitt 2 timer å fullføre testen. I tilfelle du ikke har bestått skriftlig eksamen, kan du ta igjen etter et år.


Å være en bounty hunter er en tøff jobb

Hvordan bli en bounty hunter i north carolina. Gjør deg kjent med kravene.
Hvordan bli en bounty hunter i north carolina. Gjør deg kjent med kravene.

Å være en bounty hunter er en tøff jobb. Her er noen ekstra råd. Du bør ha nødvendig utstyr som håndjern, mobiltelefon, kikkert, pepperspray, lommelykt, og selvfølgelig et skytevåpen. Kontroller Staten lover først for å se om du kan bære disse elementene. Ikke misbruk noen av disse elementene for å unngå et søksmål for deg selv og din bedrift.