O2c

Hvordan bli en bedre pool-spiller

Bassenget er en av de mest kjente spillene som spilles i dag

Bassenget er en av de mest kjente spillene som spilles i dag. Når du ser på sport kanalen, kan du finne deg selv å se en konkurranse i bassenget. Spiller biljard innebærer en masse triks og teknikker. Det tar tid for noen å bli en ekspert på å spille biljard. Hvis du er en nybegynner, og du håper å bli en av de beste pool-spillere, er det et par ting du trenger å lære.

Her er fremgangsmåten på hvordan å bli en bedre pool spiller:

  1. Lære å være tålmodig. Tålmodighet i dette spillet er virkelig en dyd. Du må lære å ta seg tid til å studere alle alternativene. Folk som vanligvis vinne i biljard er de som er tålmodige nok til å observere og legge strategier før skyting.
  2. Sjekk alle vinkler. Studere alle mulige vinkler på hvor du skal ta bildet. Gå rundt bordet, se på vinkler, og deretter bestemme hvilken vinkel den beste å bruke for skuddet er.
  3. Alltid vurdere neste ball på signalet. Del av beslutningen om hvilken vinkel å skyte er neste ball for å bli truffet. Skuddet at du er i ferd med å gjøre for den nåværende ball bør også være i tråd for neste ball på signalet.
  4. Lære hvor du skal gripe bassenget kø. Balansere kø i hånden. Sørg for at du finner midten av køen balanse. Når du har funnet i sentrum, flytte hånden ned køen og grep den. Sørg for at du finner den behagelig stilling for hånden til å gripe bassenget kø.
  5. Lær hvordan du skal gripe bassenget kø. Til riktig grep bassenget kø, må du vite hvordan du skal sette spenning til grep. Hvis du grep bassenget kø for hardt, kan du rykk i kø. Dette vil ødelegge din skutt. Hvis du grep for løst, kan du miste kontrollen over bassenget kø. Dette vil ødelegge spillet også. Lær den riktige spenningen på håndtaket slik at du kan treffe den tiltenkte skudd for ballen.
  6. Lær riktig slag. Lær hvordan du skal stryke kø mot ballen. Kontroller at du har riktig bevegelse. Du bør vite hvordan du skal skyte rett hele veien til ballen.
  7. Lær riktig pust. En god pool-spiller puster ut mens du tar bildet. Du kan holde pusten i konsentrasjon. Dette noe du kanskje ønsker å jobbe på.
  8. Lære teknikker fra andre pool-spillere. Se og observere hvordan pool-spillere spille. Du kan kanskje få noen gode teknikker. Vær vennlig med pool-spillere som spiller veldig godt. De fleste av dem er villige til å dele sine beste praksis.
  9. Øvelse gjør mester. Spille vennskapskamper med basseng kompiser. Øv hver dag hvis du kunne. Arbeidet med dine svake skudd. Dette skal hjelpe deg å forbedre din pool spille ferdigheter.

Akkurat som i alle andre spill

Hvordan bli en bedre pool-spiller. Lære å være tålmodig.
Hvordan bli en bedre pool-spiller. Lære å være tålmodig.

Akkurat som i alle andre spill, trenger en pool spiller å ha selvdisiplin til å lære de riktige teknikkene. Vær tålmodig nok til å lære alt du trenger å vite før du bli en profesjonell konkurranse. Dette kan være nøkkelen til seier din.