O2c

Hvordan bli en badedrakt modell

Bli en badedrakt modellen er svært krevende og svært konkurransedyktig

Bli en badedrakt modellen er svært krevende og svært konkurransedyktig. Du må ha rett figur, fysikk, utholdenhet og holdning for å overleve i denne bransjen. Før du kan bli en badedrakt modell, må du forberede deg, ditt sinn og spesielt kroppen din for krav modellering vil be for deg.

Å ta fatt på en badedrakt modellering karriere, her er de tingene som du må vurdere.

Hvordan bli en badedrakt modell. Du må føle deg komfortabel iført ulike typer badedrakter og posere i selskap med forskjellig kjønn og foran mange mennesker og situasjoner.
Hvordan bli en badedrakt modell. Du må føle deg komfortabel iført ulike typer badedrakter og posere i selskap med forskjellig kjønn og foran mange mennesker og situasjoner.

 1. Du må ha de riktige målinger av 32-33 bust størrelse, 23,5 waistline og en størrelse 30 hofter, minst 5'8 "i høyden, har klar hud, slank og mest av alt ha en tonet kropp med litt muskler definisjon. Du må holde seg til en treningsøkt tidsplan og et sunt kosthold.
 2. Praksis med mye positurer og mange forskjellige utseender foran store speil og utvikle noen ser ut og positurer som kan være din egen, og som kan skille deg ut fra de andre modellene. Holde seg orientert om de siste trendene ved å abonnere på magasinet og stevner og gjør mye forskning.
 3. Du må føle deg komfortabel iført ulike typer badedrakter og posere i selskap med forskjellig kjønn og foran mange mennesker og situasjoner. Du bør lære å ikke bli altfor lett distrahert. Du bør lære å vise drakten du modellerer til beste fordel.
 4. Investere i en portefølje. Du må se etter en motefotograf som kan hjelpe deg å komme opp med en modellering porteføljen og sammensatte kort. Krav til en portefølje inkluderer bilder av deg i forskjellige positurer iført ulike typer badedrakter (ingenting for revelling), headshots, ¾ kroppen skudd, full body skudd og headshots uten sminke. Du trenger disse for å distribuere til agenter, reklamebyråer, magasiner og andre publikasjoner, et cetera.
 5. Hvis du har råd til det, få en agent til å representere deg. Han eller hun kan da ta ansvar for å lete etter selskaper til å ansette deg som sin modell, sette opp auditions og få deg koblet til modellbyråer. Du må ta hensyn til at agenter tar en viss prosentandel av din brutto inntekt.
 6. Gjør så mye nettverk som du kan og sosialisere offline og online. Benytt deg av sosiale nettverk verktøy for å skape bevissthet ved å publisere dine vakreste bilder.
 7. Kom i kontakt med anerkjente fotografer som har gjort noen badedrakt sprer i kjente aviser og magasiner. Han eller hun kan hjelpe deg nettverk eller kan ha noen prosjekter stilt opp som modeller.
 8. Holde seg orientert om de nyeste trendene og happenings i modellering industrien. Dette vil hjelpe deg justere - i form av positurer, utseende, priser, samt det siste innen badedrakt moter slik at du kan være godt bevandret og i stand til å diskutere disse tingene under kundemøter.
 9. Lær hvordan du prosjektet selv og hvis du har råd til det, melde deg på talentutvikling kurs som inkluderer offentlige taler. Du må lære å møte talent byråer, reklamebyråer og kunder selv som kan være interessert i å få deg som sin modell.
 10. Sjekk lokale varehus og kjøpesentre. Noen butikker kan være i behov av modeller for sine store kataloger og reklame løpesedler. Ha alltid et sett av fotografier med deg når du går ut og dra nytte av muligheter som kan være til stede.
 11. På samme måte kan du legge inn konkurranser og auditions på egen hånd å få nok erfaring samt eksponering i industrien.

Være fullt forberedt før du legger ut på en modellkarriere

Være fullt forberedt før du legger ut på en modellkarriere. Begynne i det små for å få tillit og eksponering før sikter til noe større. Maksimere mulighetene som byr seg, men likevel opprettholde retten til å velge troverdig arbeid.