O2c

Hvordan bli en ASPCA offiser

ASPCA er European Society for Prevention of Cruelty to Animals. Den HLE, eller Humane Law Division, er den grenen av organisasjonen som undersøker rapporter om dyremishandling. ASPCA offiser posisjoner er tilgjengelig i New York State bare, men lignende organisasjoner eksisterer i andre steder. Du kan komme i gang på din vei til å bli en ASPCA offiser ved å få en grad i rettssystemet, hvis du er bekymret for å holde nede en jobb mens du går på skole, kan du få denne graden online.

Hvis du er interessert i å bli en ASPCA offiser, følger du disse trinnene.

Hvordan bli en ASPCA offiser. Start med å forske rettshåndhevelse.
Hvordan bli en ASPCA offiser. Start med å forske rettshåndhevelse.

  1. Start med å forske rettshåndhevelse. Finn ut om en karriere i ASPCA er for deg ved å kontakte ditt lokale politi eller snakker til en gjeldende ASPCA offiser som kan gi deg en ærlig syn på hva jobben innebærer. Mange som ønsker å beskytte dyr fra grusomhet ved å forfølge denne typen karriere finner seg altfor opprørt over grusomhet de møter.
  2. Få en høyskole grad. Mens en høyskole grad ikke er nødvendig for å være en ASPCA offiser, er det anbefalt. Det finnes ingen spesifikk studium, men strafferett og veterinærmedisinske fag kan være av interesse for deg. En høyskole utdanning vil gjøre deg til en mer konkurransedyktig kandidat for jobben.
  3. Sjekk om du oppfyller minstekravene. Det er noen minimumskrav for stillingen. Du må være 21 år og bosatt i New York State. Du må også være en amerikansk statsborger som kan passere en bakgrunn sjekk.
  4. Få personlig dyr håndtering erfaring. Arbeide for ASPCA vil sette deg i direkte kontakt med dyr, ofte de som har blitt skadet eller mishandlet og trenger sensitiv omsorg. Ved å ha personlig erfaring med dyr vil du være forberedt på å berolige og ta vare på dem du møter som en ASPCA offiser.
  5. Søk i jobbannonser på ASPCA. Hodet til ASPCA hjemmeside for ledige stillinger. Hvis du finner noen, så send din CV direkte gjennom nettstedet.
  6. Forbered deg til intervjuet prosessen. Som enhver jobb du ønsker å forberede for et intervju. Forskning ASPCA fra deres nettsted og sammenstille forskning fra trinn en. Forbered deg til intervjuet fra både dyr omsorg og strafferettslige perspektiver. Du kan også være lurt å vurdere å ta flere strafferettslige klasser på nettet mens du arbeider din jobbsøking - Dette vil definitivt øke sjansene dine for å bli ansatt!

ASPCA er en organisasjon med evne til å påvirke endring i samfunnet. Ved å følge disse trinnene kan du begynne prosessen til å bli en ASPCA offiser.

For mer informasjon om ASPCA kontakte dem direkte på www.aspca.org . For informasjon om andre dyr kontroll organisasjoner, vurdere å kontakte National dyr kontroll foreningen .