O2c

Hvordan bli en 911 operatør

Jobben til en 911 operatør

Jobben til en 911 operatør, også kalt beredskap dispatcher, er en svært stressende en. Hvis du ønsker å bli en 911 operatør, må du huske på at hvert minutt av jobben vil bli dedikert til å løse og svare på folks nødhjelp. Selv om du ikke ser nøyaktig samme scene, kan stemmen til den som ringer og bakgrunnsstøy allerede antennes adrenalinrush. Det er sant at jobben er krevende, men det faktum at du er en del av å redde liv er allerede givende. Hvis dette er faktisk den karrieren du ønsker å forfølge, her er de tingene du bør gjøre.

  • Fullfør akademiske og faglige krav. Den minste pedagogiske krav for 911 operatører er en high school diplom. Men de som har en lavere grad i rettshåndhevelse og lignende studieprogrammene er sagt å være mer arbeidsføre. De pedagogiske krav vanligvis varierer fra stat til stat og fra byråer til byråer, så finn ut hva de nåværende kravene er i ditt område. En tidligere jobb som er noe relatert til beredskap utsending kan også øke sjansene dine for å bli ansatt. For eksempel, hvis din forrige jobb innebærer kartlesing, som i tilfelle av pizza levering, tjener du ekstra poeng.
  • Forbedre skrivehastigheten. En skrive hastighet på minimum 35 ord pr minutt er vanligvis nødvendig av en potensiell 911 operatør. Så det er lurt å øke hastigheten ved å melde deg på et treningsprogram eller ved hjelp av skrivehastigheten dataprogrammer. Ved slutten av treningen din, må du være i stand til nøyaktig skrive mer enn 35 ord for å gjøre deg mer attraktiv for arbeidsgivere. Du må også lære å skrive ord mens samtaler, som typisk dag på jobben innebærer å ta samtaler mens koding av informasjon inn i datamaskinen.
  • Tren deg til å kommunisere under intenst press. Hva er unikt med jobben er at du snakker med folk vender alvorlige kriser. Og fordi de er fortvilet og i panikk, det er så lett å føle panikk, også. Men det hjelper ikke. Hvis du selv er i panikk, kan du ikke komme opp med en passende oppløsning og kan forsinke forsendelse av et redningsteam. Så uansett hva din situasjon som ringer er i, kan du prøve å slappe av ham og deg selv og snakke med ham i en rolig og effektiv måte. Du må være i stand til å tenke raskt, helt forlate uansett følelse av skrekk du føler under telefonsamtalen.
  • Pass programmet. Hvis du tror du faktisk passe til å bli en 911 operatør, send en CV til den lokale politimyndigheter. De vil ringe deg i for en første undersøkelse hvis de ser du kvalifisert for jobben. Eksamen innebærer vanligvis skrive og multi-tasking. Deretter må du gjennomgå et intervju, en bakgrunn sjekk, og en psykologisk undersøkelse. Hvis du har fullført søknadsprosessen, vil du bli ansatt av politimyndigheter.

Din arbeidsgiver vil sette deg under treningen så snart du er ansatt

Hvordan bli en 911 operatør. Fullfør akademiske og faglige krav.
Hvordan bli en 911 operatør. Fullfør akademiske og faglige krav.

Din arbeidsgiver vil sette deg under treningen så snart du er ansatt. Dette vil introdusere deg videre til jobbkravene og arbeidsmiljø. Etter treningen din, er du forventet å være fullt utstyrt for jobben.