O2c

Hvordan arbeide for et webdesign firma

Internett er en jobb prospektet som ingen andre

Internett er en jobb prospektet som ingen andre. Sjelden nå vil du finne en bedrift eller kommersiell uten en referanse til en nettside som inneholder flere detaljer om sine produkter og tjenester. Likevel kan websider faktisk fremmedgjøre seere med en amatørmessig design. Tiltalende nettsider er avgjørende for en bedrifts overlevelse, og kan sikres med en profesjonell webdesigner.

Hvordan arbeide for et webdesign firma. Internett er en jobb prospektet som ingen andre.
Hvordan arbeide for et webdesign firma. Internett er en jobb prospektet som ingen andre.

Banen til en jobb i å designe web sider krever en bit av forskning og forberedelse. Før noe, må du samle noen nødvendige ferdigheter. Webdesignere har gått utover HTML og javascript. PHP, MySQL, CSS, XML, Flash, og kunnskap om fargepaletter danne verktøyet sett dagens webdesignere. Kjennskap til profesjonell og gratis web design software, samt felles blogg plattformer, kan vise seg nyttig i din søken.

Uansett hvordan du har tilegnet denne kunnskapen

Uansett hvordan du har tilegnet denne kunnskapen, sier det seg selv at intet selskap vil ansette deg uten noen bevis på dine kvalifikasjoner. Grader i webdesign, og selv eksamen sertifiseringer, kan hjelpe. Men fungerer ingenting som en portefølje. Ditt repertoar av ferdigheter skal være tilgjengelig på din egen personlige nettside eller blogg. Nylig, har spirende web-designere funnet veien til nettsamfunn - linkedin.com være et populært møtested for jobbsøking. Du bør ha ulike tilgjengelige nettsider oppe og går. Ideelt hver ville ha en annen stil, fargevalg og datahåndtering, hver kan inneholde et språk mer enn nødvendig, slik at de kunne bli et fyrtårn av dine ferdigheter i et bestemt språk. Selv om du kan designe disse for skyld for å ha nettsider som skal vises, vil en mer lukrativ metode være å ha gjort noen freelance web design. Gjør du det kan også tillate deg å, med tillatelse, referere til noen freelance arbeidsgiver som kan gi anbefalinger om din hastighet og kundeservice. Freelance jobber kan bli funnet på nettsteder som elance.com , projectforhire.com , og getafreelancer.com .

Bevæpnet med en grundig portefølje og en mulig tidligere klient liste

Bevæpnet med en grundig portefølje og en mulig tidligere kundelisten, er det på tide å finne et selskap å ansette deg. Tradisjonelle metoder for å finne arbeid - avisannonser, og spør din lokale bedrifter - er alle fantastiske metoder, men utdaterte seg. Du kan sjekke ut notering på yahoo! Jobs, eller bare gå på de offisielle nettsidene til noen selskaper og fôr ut sine jobber delen. Deltakelse i webdesign selskapenes blogger, akkompagnert med en link til din portefølje, kan inspirere bloggen eiere (og leserne) å sjekke deg ut.