O2c

Hvordan administrere hjem skole tester

Hver stat eller lokalitet har forskjellige lover når det gjelder å administrere tester til hjemme skoleelever. Disse kravene tilsier hvem som kan teste barn, hva slags tester barna må ta, og rapportering av testresultater. Mulighetene for testadministratoren omfatter standarder for å ansette test administratorer for barn. Sertifisering kan være nødvendig for tester, eller tester kan være forelder seg selv. Basert på disse restriksjonene, har lokale støttegrupper slo seg sammen for gruppe testing, eller foreldre kan bytte og teste hverandres barn. Hvis du er en forelder teste ditt eget barn:

Hvordan administrere hjem skole tester. Iowa test av grunnleggende ferdigheter (ITBS).
Hvordan administrere hjem skole tester. Iowa test av grunnleggende ferdigheter (ITBS).

 1. Testen bør kjøpes fra og tilbake til en testing tjeneste for upartisk gradering.
 2. Hvis staten lar deg administrere testen til barnet ditt, bør du utøve kontroll når det gjelder å hjelpe barnet med testen. Denne tilbakeholdenhet vil gi deg den mest nøyaktige resultatet og tillater deg å se ditt barns styrker og svakheter.
 3. Bruk lett-å-følge bruksanvisningen.
 4. Sette av en hel uke til å ta testen, slik at de vil være i stand til å spre det ut.

Hver stat tilsier også standarder for hvilke tester som skal tas

Hver stat tilsier også standarder for hvilke tester som skal tas. For eksempel, i henhold til Bella hjemme skolen siden, "testing på årsbasis er frivillig, men må administreres av en sertifisert lærer og resultatene må slått til skolekrets. I Georgia testing er nødvendig hvert tredje år, men kan gis ved en forelder, og du trenger ikke å vise resultatene til en skole offisielt. " Mange tester er tilgjengelig gjennom mange test-skriving selskaper og testing tjenester. Disse testene inkluderer:

  1. Iowa Test av grunnleggende ferdigheter (ITBS), som er nasjonalt anerkjent som en passende test i mange stater. Å administrere denne testen, må foreldre eller testadministratoren har en bachelorgrad i alle felt. Testen leverandør scorer tester.
  2. The Stanford Achievement Test, et nasjonalt standardisert test for karakterer K-12, blir ofte brukt. En bachelorgrad og ytterligere kvalifikasjoner er nødvendig for å administrere testen.
  3. Foreldre som har lov til å administrere testene til sine egne barn ofte velger California Achievement Test (CAT). Denne testen er sendt tilbake til leverandøren for scoring.

  Hver stat tilsier også standarder for hvilke tester som skal tas. Ikke unngå å teste av frykt.
  Hver stat tilsier også standarder for hvilke tester som skal tas. Ikke unngå å teste av frykt.

   I mange stater

   I mange stater, testresultatene er rett og slett et verktøy for å hjelpe foreldre vurdere hvor mye et barn har lært. Andre stater krever score bli rapportert til riktig myndighet som vanligvis er en divisjon av den lokale skolekrets. Behold en kopi av testen arkivert med barnets papirer for året. Hvis testene er nødvendig for å bli sendt ut for gradering, send det til de rette myndigheter. For å finne reglene om hjem skole testing i State, kan du besøke www.hslda.org .