O2c

Hvordan å vite Når en femte klassing trenger en veileder

Et barns elementære eller grunnskoleutdanning er en determinant om hvorvidt han vil være i stand til å tilpasse seg sin high school og høyere utdanning. Et barns grunnleggende kunnskap og forståelse av ting i den innledende fasen av utviklingen er viktig fordi dette vil tjene som et grunnlag for fremtiden hans. Derfor bør grunnskoleutdanning ikke tas for gitt, og hvis pedagogisk hjelpemiddel er nødvendig, bør det gjøres gjeldende.

Hvordan å vite når en femte klassing trenger en veileder. Observere barnet i klasserommet.
Hvordan å vite når en femte klassing trenger en veileder. Observere barnet i klasserommet.

Avgjøre om barnet er i behov av hjelp på skolen eller en lærer er en vanskelig diskusjon. En, fordi som forelder du pleier å være subjektive mot barnet og to, indikatorer eller manifestasjoner av problemer på skolen er vanskelig å forutsi om du ikke er veldig ivrig på de forventede utviklingsmessige milepæler av barnet ditt som de gamle.

Hvis du som forelder

Hvis du som forelder, føler du at det er noe som ikke helt rett om ditt barns oppførsel mot skolen, vil du kanskje vurdere å få barnet ditt en veileder. Likevel, første ting først, må du tenke på at barnet ditt er ikke alene og det er mange andre barn der ute som blir utfordret det samme. Videre kan du kontrollere din mors eller fars instinkter ved å spørre deg selv følgende spørsmål.

  • Er mitt barns karakterer begynner å slippe?
  • Er barnet ditt klarer å forbedre sin ytelse på skolen uansett hvor hardt han prøver?
  • Er barnet ditt motet? Eller har han mistet all motivasjon til å komme til skolen for å lære?
  • Er barnet ditt å ta hjem-uferdig arbeid fra klasserommet?
  • Bryter barnet ned til tårer da bedt om å studere hjemme?

Hvis svaret er ja på ett eller flere av disse spørsmålene, så er det meget mulig at barnet er i behov for profesjonell pedagogisk støtte. For ytterligere å hjelpe deg å avgjøre om barnet ditt er i behov av en veileder, her er noen enkle trinn for å vurdere og følge.

  • Møtet. Still et møte med barnets lærer og prøver å finne ut hennes forventninger fra sine studenter. Involver deg selv ved å fortelle læreren at du ønsker å delta i barnets læring i å fortsette sin utdanning i hjemlandet. Gi læreren din kontaktinformasjon slik at hun kan holde kontakten med deg med hensyn til barnets utvikling.
  • Observere barnet i klasserommet. Som forelder, ville det være svært gunstig å vise ditt engasjement i barns skolegang ved å gjøre deg synlig gang på en stund på skolen sin. På denne måten kan du også observere hans oppførsel i klassen og feilsøke eventuelle atferd som må tas opp.
  • Quiz barnet ditt. Ved å gjøre det kan du finne ut om han har noen problemer med det grunnleggende som matematikk og rettskrivning. Hvis du ser at barnet ditt har problemer med læring, diskutere mulige løsninger med læreren for å fortelle om ekstra ett på én leksjoner er nødvendig.
  • Overvåke barnet ditt. Dette går i form av sjekker i hans studievaner for å sikre at han gjør tilstrekkelig tid skolearbeid. Hvis noe du legger merke til at det å studere er en veldig vanskelig tid for ham, får en veileder.


Husk at å få en veileder ikke gjøre barnet mindre tilstrekkelig eller kan i forhold til sine medelever og venner. Ikke to barn er de samme, og det er best å utdanne dem på den måten som gir dem mulighet til å lære mer.