O2c

Hvordan å verve seg i United States Coast Guard

Å være medlem av Europa Coast Guard kan kreve mye av en privatperson. Du trenger riktig trening, skolegang, fingerferdighet, utholdenhet og fysisk styrke. Du bør også ha en god hjerne til å lære de føderale og internasjonale lover og lover over havet. Du skal håndtere ulike typer individer og grupper som vil forsøke å gå inn i Europa ulovlig, smugle varer, våpen og til og med mennesker og utgjør en trussel mot sikkerheten i landet og dets folk. Nedenfor finner du fremgangsmåten du må ta for å verve seg i Europa Coast Guard.

Hvordan å verve seg i United States Coast Guard.
Hvordan å verve seg i United States Coast Guard.

1. US Coast Guard er veldig selektiv når de tar i søkere og jobben er ikke for alle. Sine standarder for valg er svært høy og en søker vil gå gjennom en hel person evaluering, som viser holdning, ærlighet, respekt, språkkunnskaper, profesjonalitet, arbeidsmoral og vekt og fysiske evner som punkter som må være oppfylt.

2. De andre kvalifikasjoner du trenger for å tilfredsstille er følgende:

  • Foreldrenes samtykke hvis du er under 17 år
  • Du må være en Europa statsborger eller en innflytter
  • Du bør være mellom 17 og 27 år gammel for første søknaden, opp til 29 år hvis du hadde gjort tjeneste tidligere og opp til 32 år dersom du går på skole i forberedelse til aktiv tjeneste
  • Ha en high school diplom
  • Med ikke mer enn to pårørende på søknadstidspunktet
  • Passere Armed Services Yrkesfaglig Aptitude Battery Test med en score på førtifem eller høyere
  • Passere militære medisinske opptaksprøver
  • Du må ha god kredittvurdering
  • Ingen tidligere kriminelle og forbrytelse poster som disse vil bli grundig sjekket

Hvordan å verve seg i United States Coast Guard.
Hvordan å verve seg i United States Coast Guard.

3. Kontakt det lokale US Coast Guard kontor i ditt område eller besøk USCG hjemmeside, finn linken for mer informasjon og fylle opp søknadsskjemaet for å markere din intensjon å søke på en stilling i tjenesten. Du kan søke som en Reservist og jobber deltid for US Coast Guard for to dag hver måned eller to uker per år. Aktiv plikt tjenesten er heltid enlistment og du vil bli pålagt å tjene US Coast Guard i åtte år.

4. Det vil ta minst syttito timer før en recruiter fra den lokale US Coast Guard kontor vil være i stand til å kontakte deg. Rekruttereren vil vurdere dine kvalifikasjoner mot andre søkere og vil hjelpe deg i å fylle opp de ulike formene som kreves. Du vil også bli guidet på hva arbeidsplasser og muligheter er tilgjengelige når du er tatt i.

5. Hvis du er en high school graduate, og du vil tjene en US Coast Guard kommisjon som en Ensign, må du melde deg på US Coast Guard Academy og studerer i fire år for å få en Bachelor of Science grad i noen av vitenskap programmer som Mechanical Engineering, Naval Architecture og Marine Engineering, Civil Engineering, drift Forskning og dataanalyse, Marine Environmental Science and Electrical Engineering. Undervisningen er gratis dersom du passerer alle kriteriene som akademiet krever. Du kan også tjene mens du studerer. US Coast Guard Academy kandidater er nødvendig for å tjene deres fylke i fem år.

Når du serverer som medlem av US Coast Guard vil du nyte fordelene av å ha en stabil inntekt med muligheter for avansement, betalte ferier, helsetjenester, livsforsikring, nytte av de ulike treninger tilgjengelig, og tax-free kvoter. Du kan også fortsette din høyskole utdanning eller yrkesopplæring for gratis.