O2c

Hvordan å være en ultralyd tekniker

En av de raskest stigende karrierer dag er at av en ultralyd tekniker, grunnet den store etterspørselen etter billeddiagnostikk. Dette er fordi pasientene ønsker å gjøre unna med radiologiske prosedyrer, og de blir til ultralydteknologi som et alternativ. I denne artikkelen vil vi gi deg hovedpunkt av hva ultralydteknologi er, hva karriere innebærer, og hva du trenger å være en dyktig ultralyd tekniker.

Det første trinnet er å lære om ultralyd teknologi skoler og opplæringstilbud. For gratis informasjon om gode opplæringsprogrammer i ditt område, klikk her .

  • Hvordan er ultralydteknologi definert?
    Ultralyd-teknologi er klassifisert under paraplyen bildediagnostikk, også noen ganger referert til som sonografi eller ultralyd, karakterisert lydbølgene benyttes for å produsere bilder av en viss anatomisk del av pasienten. Dette er et svært viktig skritt i retning diagnose og vurdering av visse medisinske tilstander. Eksempler på områder av spesialisering som en ultralyd tekniker kan ta på er (1) gynekologisk og obstetrisk sonography, (2) bryst sonography, (3) abdominal sonography, (4) hjerte sonography, (5) vaskulær sonography, (6) neurosonography, og (7) ophthalmic sonography.
  • Hva innebærer karrieren til en ultralyd tekniker?
    Ansvar for en ultralyd tekniker omfatte vedlikehold og drift av diagnostiske verktøy og utstyr, innhenting av relevant medisinsk historie og håndtering av pasienter for å kunne gå om prosedyren, evaluere bildene og anskaffe kvalitet som skal brukes for diagnostikk og medisinsk ekspert vurdering, og oppbevaring av pasientens poster, blant andre.
  • Ultralyd trening og klasser, hva ville en trenger å få?
    Den vanlige valg for å få ultralyd trening er ved å få en to-års knytte grad som tilbys av fagskoler, høyskoler og universiteter. Du kan også få et sertifiseringsprogram for to år tilbys av enkelte sykehus. De fire-årig Bachelor er den samme, som tilbys av høyskoler og universiteter. Du kan se at det er ettårige sertifisering programmer tilgjengelig, men disse er ikke akkreditert og er bare rettet mot dagens helsearbeidere som fortsetter sine studier og utdanning. I form av klassene, det inkluderer vanligvis (1) Anatomi og fysiologi, (2) Innledende fysikk, (3) Teknologi og instrumentering, (4) medisinsk etikk, (5) medisinsk journalføring, og (6) Patient Care.

For å sikre at du får kvalitet og standard opplæring er nødvendig for at du skal lykkes i dette feltet, sørg for at institusjonen du tar ultralyd klasser i er akkreditert av Kommisjonen på Akkreditering for Allied Health Education Programs (CAHEEP). Også, ikke staten krever en lisens for ultralyd teknikere eller diagnostisk medisinsk sonographers, men det er en organisasjon kalt European Registry of Diagnostic Medical Sonographers (ARDMS) som bekrefter ultralyd teknikere 'kompetanse. Å være registrert med ARDMS, må du bestå en generell eksamen og en spesialitet eksamen.

Hvordan å være en ultralyd tekniker. Hvordan er ultralydteknologi definert?
Hvordan å være en ultralyd tekniker. Hvordan er ultralydteknologi definert?

Det er lett å finne online programmer som vil gi deg akkreditert ultralyd trening , så hvis du allerede har bestemt seg for å ta på seg en karriere i ultralydteknologi, bare sørg for at du forfølge din utdannelse selv om du allerede er i feltet, på denne måten, du kan holde deg à jour med utviklingen innen dette feltet.