O2c

Hvordan å være en effektiv vikarlærer

Erstatte den enkle måten

Erstatte er den vanskeligste jobben! Men det er et par ting som kan gjøre jobben enklere. Holde disse raske tips i forkant av planleggingen vil også gjøre læreren du subbing for ønsker å ha deg tilbake i hans / klasserommet.

Hvordan å være en effektiv vikarlærer. Klasserommet ledelse!
Hvordan å være en effektiv vikarlærer. Klasserommet ledelse!

  1. Klasserommet ledelse! Første og viktigste er klasseledelse. Du kan ikke ha en vellykket dag uten det. Så snart du kommer inn i klasserommet du subbing for, ta et øyeblikk og bli kjent med omgivelsene, inkludert lærerens eksisterende klasserommet forvaltningsplanen. Det er ikke alltid lett å gå inn i en ukjent plan, så har et sett med regler og konsekvenser i hodet. Med andre ord, hva er de viktigste tingene for deg og studentene å ha en vellykket dag? Jeg anbefaler en pose med triks. Pakke noen bøker. Velg en søt tidlig leser og en liten kapittel bok for eldre barn. Barn elsker å jobbe for belønning. Holde et lager av klistremerker og M & Ms Når du ser barn etter klassereglene, belønne dem med en av disse. Når ikke-standard elevene ser at de kan "tjene" belønning, vil de rette opp.
  2. Atferdsproblemer. Hvis atferdsproblemer oppstår, er det et par ting å huske på. Aldri miste din kul, eller barnet vinner. Det ville være best hvis du ga en advarsel slik at barnet forstår dine forventninger, som reglene kan variere noe fra læreren. Hvis advarselen ikke fungerer, må barnet en konsekvens. For eksempel kan du få ham til å gå glipp av et par minutter av friminuttene, eller du kan gi et par minutter av ledig tid i klassen hvis skolen din ikke gjør det, og få ham / henne sitte ute noen minutter. Dette er en veldig sterk avskrekkende som ingen barn ønsker å gå glipp av fritiden. Hvis et barn er alvorlig uregjerlig, har du to alternativer. Jeg tror det første som fungerer best. Gi barna som følger reglene en belønning; ekstra friminuttene, et klistremerke, en M & M, osv. eller du må kanskje spørre en nabo læreren om han / hun kan besøke deres rom for et par minutter. Å være erstatning er vanskelig, så elevene vil definitivt prøve tålmodigheten å se hvor mye de kan komme unna med, men hvis du er fast og følge gjennom, vil du gjøre det bra.
  3. Fullføre alle oppgaver igjen for deg. Lærere er på stive tidsplaner for å dekke en viss pensum før utgangen av året, slik at de ikke har råd til å gå glipp av et øyeblikk - de regner med deg! Læreren kan ha forlatt ekstra arbeid bare for å holde barna opptatt, men trygg, fullføre fagområdet oppdrag. Du kan avslutte tidlig. Det er der de bøkene du pakket vil passe fint inn. Du kan også ta litt ekstra arbeid på egen hånd. Det er hundrevis av nettsteder som vil gi aktiviteter for deg. Hold en klasse sett ordet søk eller gåter. Barna elsker dem, og de vil holde barna opptatt med å jobbe hvis du har noen nedetid.
  4. Etterbehandling trinn. Du har fullført en vellykket dag med undervisning. Hva kan du gjøre for å sikre deg en invitasjon til å erstatte i dette klasserommet igjen? Rydd opp! Hvis du ikke var i stand til å få barna til å plukke opp før de ble oppsagt for dagen, ta noen minutter og rette opp rommet. Også, hvis du har fullført oppdrag som krever gradering, ta et øyeblikk og gjøre det. Å være ute av klasserommet er vanskelig for læreren. Hvis du gjør livet hennes litt mindre stressende når hun kommer tilbake, vil hun be deg om å erstatte i hennes klasserom igjen. Dette garanterer deg en annen hverdag og enda bedre, en henvisning til hennes andre kolleger. Du vil være den travleste erstatning i bygningen.

Disse kan høres forenklede, men de er noen raske tips for å sikre at dagen er hyggelig, barna er glade for å ha deg, og administrasjonen vil være glad for at du kan styre elevenes atferd og ikke krever så mye av deres tilsyn . Subbing er ganske vanskelig jobb, men du er en nødvendighet i feltet!