O2c

Hvordan å tjene i campus departementer

Tjenestegjør i campus departementer kan være en flott måte å møte nye mennesker på campus din. Du vil også få muligheten til å se om å jobbe i et departement kan være noe som ville fungere for livet etter college. Når du bestemmer deg for å bli involvert, bør du begynne med å bestemme hvilket område av departementet appellerer mest til deg. Deretter kan du starte søket etter den rette departement for deg.

  1. Skriv ned dine styrker og svakheter når det kommer til departementet-relaterte oppgaver. Er du flink med unge mennesker? Så kanskje jobbe med lokale barneskolen barn ville fungere. Er du bedre bak kulissene? I så fall kan maten pantry trenger noen til å hjelpe med sortering og inventar.

Se på dine mål for campus departementet

Hvordan å tjene i campus departementer. Skriv ned dine styrker og svakheter når det kommer til departementet-relaterte oppgaver.
Hvordan å tjene i campus departementer. Skriv ned dine styrker og svakheter når det kommer til departementet-relaterte oppgaver.

  • Se på dine mål for campus tjeneste. Kanskje du ønsker å gjøre noe bare for å tjene andre. Noen mennesker har tenkt å gå inn i et liv i tjenesten og bruke campus departement muligheter til å lære ins og outs av å tjene Gud på heltid. Vet hvordan du har tenkt å bruke campus departementer, slik at du kan få mest mulig ut av den muligheten og gi mest for andre også.
  • Bestem hvilke campus departementet program er best passer for deg ved å besøke flere departementer. Gå til noen møter for å føle seg ut. Se hvor du føler deg mest komfortabel.
  • Gå til et møte på campus departementet programmer som interesserer deg. Få en følelse for de aktiviteter som gruppen gjør og finne ut om hvordan gruppen fungerer. Noen vil bruke komiteer tyngre enn andre, for eksempel, så bruke litt tid på å bli kjent med sammensetningen av konsernets organisasjonsstruktur.
  • Start med å frivillig for noe lite. Det kan være lurt å tilbringe en lørdag å bygge opp Habitat for Humanity hus som gruppen sponser. Kanskje du kan tilby å være på rengjøring komité for å hjelpe etter møter.
  • Når du vet at du er forpliktet til gruppen, begynner å øke beløpet du frivillig. Hvis du har jobbet en dag på at Habitat huset, så vil du kanskje å tilby å organisere en dags gruppe frivillige.
  • Lag dine egne muligheter når det trengs. Noen ganger må du kanskje tilby dine tjenester. Kanskje du er en utmerket gitarist, men det er ingen band spiller musikk på møter. Du kan sette opp dette. Ikke vær redd for å la andre vite hvor du føler at du tjener best og be om ekstra ansvar.